Oana Radu s-a căsătorit cu Cătălin Dobrescu. Primele imagini de la cununia civilă: ”Am spus DA pentru toată viața”

 Stamen Diana
.

Astăzi este o zi mare pentru artistă! Oana Radu s-a căsătorit cu bărbatul care o face cel mai fericită, Cătălin. La aproape un an de la moartea iubitului incendiat în scara blocului, vedeta și-a găsit puterea de a zâmbi din nou.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Totul s-a petrecut mai repede decât și-a imaginat. Oana Radu și Cătălin au ajuns astăzi în fața ofițerului stării civile, unde au spus cel mai sincer DA. Artista a așteptat cu sufletul la gură acest moment special și iată că totul s-a întâmplat așa cum și-a dorit.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au făcut cununia civilă în Craiova, de acolo de unde sunt cei doi. La eveniment au luat parte doar apropiații cuplului. 'Am spus DA pentru toată viața', a spus Oana Radu.

Oana Radu s-a pregătit intens pentru această zi și a pus toate detaliile la punct pentru a arăta impecabil. Vedeta a purtat o rochie albă, care i-a pus silueta în evidență, mai ales că în ultima perioadă artista a slăbit considerabil cu dieta sa. Pentru machiaj, Oana Radu a optat pentru nuanțe de maro și auriu, iar coafura a fost una lejeră și a avut un accesoriu din perle în păr.

Oana Radu e fericită alături de Cătălin

Oana Radu a fost greu încercată, având în vedere modul tragic în care și-a pierdut iubitul. Bărbatul a murit după ce a fost incendiat în scara unui bloc din Craiova, în urmă cu mai puțin de un an. Acum, Oana Radu s-a liniștit, este într-o nouă relație și iubește din nou.

Oana Radu s-a căsătorit cu Cătălin Dobrescu 1Oana Radu s-a căsătorit cu Cătălin Dobrescu 1

„Eram extrem de nefericită, plină de datorii, frustrări și extrem de neserioasă cu mine și cu cei din jurul meu. Îmi dau seama câte lucruri bune a trezit în mine și cât de mult m-a schimbat. M-a învățat să trăiesc sănătos și să îmi iubesc corpul. Aproape că m-a făcut să iubesc sportul. Mi-a schimbat de două ori viața! Prima oară când am slăbit tot datorită lui, și acum! M-a ajutat să scap aproape total de atacurile de panică și frici. M-a învățat să fiu serioasă și să îmi țin cuvântul față de oamenii din jurul meu. M-a învățat să îmi respect și să îmi prețuiesc familia dar și pe cei apropiați.

Sunt foarte fericită alături de tine! Atât de fericită cum nu mi-am imaginat că pot merită vreodată! Atât de fericită încât nu mă gândesc decât la prezent. Sunt sigură că viitorul vine cu ceea ce este întotdeauna mai bun pentru noi, și am învățat să nu regret nimic din ceea ce nu am avut, sau am pierdut.. Nu este un păcat să te îndrăgostești, nu este un păcat să îți asumi, este în schimb un mare păcat să judeci!' a transmis Oana Radu.

Citește și: Cum a slăbit Oana Radu 34 de kilograme în doar trei luni. Ajunsese să cântărească 104 kilograme

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton