Fiul unei judecătoare din Gorj a acccidentat mortal o femeie care mergea pe marginea drumului și a fugit. Mihai Dafinescu a fost reținut pentru viol în 2019

 Dumba Gabriela
.

Fiul judecătoarei Elena Dafinescu de la Judecătoria Novaci, Gorj s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă si fugă de la locul accidentului. Mihai Dafinescu a fost implicat într-un eveniment rutier în urma căruia o femeie de 52 de ani a murit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Potrivit unor surse citate de ziare.com, femeia accidentată mortal avea 52 de ani și lucra ca și cofetar la cofetăria fratelui sau din Novaci. Aseară, în jurul orelor 22.00, se deplasa pe marginea străzii, împreună cu fiul său, în vârstă de 16 ani.

„La data de 19 august a.c., politisti din cadrul Politia Orasului Novaci au fost sesizati prin apelul 112, cu privire la faptul ca pe raza orasului Novaci a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victima, autorul parasind locul faptei.

La fata locului s-a deplasat o echipa operativa de cercetare, constatandu-se faptul ca in urma evenimentului rutier a rezultand ranirea unei femei, de 52 de ani, din orasul Novaci, aceasta fiind transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, ulterior medicii constatand decesul acesteia.

In continuare activitatilor desfasurate a fost identificat autoturismul implicat in producerea evenimentului rutier, cat si persoana banuita ca l-ar fi condus, respectiv un tanar, de 25 de ani, din orasul Novaci, politistii continuand cercetarile in vederea depistarii autoturismului si a conducatorului auto”, a transmis Politia.

Femeia ucisă își pierduse soțul cu 2 ani în urmă.

După aproape 12 ore de la producerea accidentului, șoferul încă mai prezenta urme de alcool. 'Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0.05 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând a fi recoltate probe biologice', potrivit IPJ Gorj.

Acuzat că și-a violat fosta iubită

La finalul lui decembrie 2019, Mihai Dafinescu și-ar fi violat fosta iubită de care se despărțise în iunie, după o relație de trei ani. Tânărul de 25 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști și ulterior plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, relata atunci Mediafax.

Femeia de 35 de ani din comuna gorjeană Crasna le-a povestit polițiștilor că fostul ei iubit, un tânăr de 25 de ani, ar fi obligat-o să întrețină relații sexuale cu el în casa ei. Ea le-a spus anchetatorilor că a avut o relație de trei ani cu bărbatul pe care-l acuză de viol.

„În noaptea de 27/28 decembrie, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 35 de ani, din comuna Crasna, cu privire la faptul că un tânăr de 25 de ani, din oraşul Novaci, cu care ar fi avut anterior o relaţie de concubinaj, ar fi pătruns în locuinţa sa, din comuna Crasna şi, fără consimţământul său, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta', a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, conform Mediafax.



Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton