Gerard Butler este din nou singur! S-a despărțit de iubită, după 6 ani și jumătate de relație

 Cica Cristina
.

Despărțire în showbiz! Când mulți se așteptau să bată clopotele de nuntă în cazul lor, Gerard Butler și Morgan Brown și-au spus adio după mai bine de 6 ani petrecuți împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Gerard Butler s-a despărțit de partenera sa, designerul de interioare Morgan Brown, precum relatează revista People.

Cei doi păreau extrem de fericiți unul în brațele celuilalt, inclusiv pe perioada carantinei, când au fost surprinși, prin obiectivul camerelor paparazzilor, mai îndrăgostiți ca niciodată. Se pare, însă, că nu totul era în nuanțe de roz, ci mai degrabă de gri cenușiu, dat fiind că au decis să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Oana Radu s-a căsătorit cu Cătălin Dobrescu. Primele imagini de la cununia civilă:'Am spus DA pentru toată viața'

„Carantina e de vină. E e așteptat ca multe cupluri de la Hollywood să se despartă din cauza asta', se arată în comentariul unui fan pe rețelele de socializare.

Gerard Butler și Morgan Brown au început o relație în toamna anului 2014., însă relația lor nu a fost lipsită de încercări. Cei doi s-au mai despărțit și în urmă cu 3 ani, însă la scurt timp s-au împăcat, astfel că nu ar fi exclus să-i vedem curând, din nou, împreună!

Până la acest moment, actorul nu a făcut nicio declarație pe marginea acestui subiect.

Citește și: Elena Ionescu a semnat cu Antena 1.La ce emisiune va putea fi văzută artista

Totuși, artistul nu pare deloc afectat de despărțire, având în vedere că a fost surprins extrem de bine dispus la o petrecere în aer liber dată în cinstea regizorului neo-zeelandez Taika Waititi, notează protv.ro.

În plus, a doua seară el a fost văzut chiar în compania unor prieteni și a unei femei necunoscute, luând masa la un restaurant din Los Angeles. Atmosfera degajată i-a făcut pe toți să stea până târziu în noapte.

Citește și: Nici ei nu-i vine să creadă când se uită în oglindă! Oana Roman se mândrește cu noua siluetă după ce a slăbit considerabil:'N-am făcut operație'

*EXCLUSIVE* Gerard Butler and Morgan Brown meet with friends at the beach in Mexico*EXCLUSIVE* Gerard Butler and Morgan Brown meet with friends at the beach in Mexico

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton