O mai ții minte pe Marina Voica? Cum se descurcă cântăreața la 83 de ani, fără copii, fără soț și fără pensie

 Oana Popoiag
.
Marina VoicaMarina Voica

Cântăreața cu origini rusești Marina Voica, una dintre cele mai de succes vedete ale generației de aur, a avut o viață intensă, deopotrivă frumoasă și grea. La 83 de ani, artista care nu a avut niciodată copii, s-a retras în casa ei de la munte. Iată ce s-a ales de una dintre cele mai energice vedete ale anilor ’60-80.

Este imposibil să nu fi auzit măcar o dată refrenul 'și afară plouă, plouă', cântat de artista cu origini rusești Marina Voica. Una dintre cele mai longevive și mai de succes artiste pe care le-a văzut România, la 83 de ani, Marina Voica este încă o prezență tonică, chiar dacă din ce în ce mai retrasă și din ce în ce mai încercată cu sănătatea.

Retrasă de circa 15 ani în căsuța ei din Breaza, Marina Voica, cândva o apariție sexy pe micul ecran, încearcă totuși să se integreze în peisajul artistic din zilele noastre. Cunoscută pentru energia sa fabuloasă, artista octogenară nu doar că are apariții tv și pe scenă, dar a și scos în urmă cu trei ani un nou album, urmat de lansarea propriei cărți, 'Marina Voica, drum spre legendă'.

Cum stă cu sănătatea Marina Voica la 83 de ani

Deși nu are nici copii, nici partener de viață (nr. a fost căsătorită de două ori) și nici pensie, Marina Voica susține că nu are probleme financiare. 'Nu mă plâng nici din punct de vedere material, chiar dacă nu am pensie de la stat, am fost artist liber profesionist. Mă mulțumesc cu pensia de urmaș (după moartea soțului său) și, mulțumită Ministerului Culturii, primesc o indemnizație de merit, datorită valorii recunoscute de public a muncii mele și a vechimii în activitatea artistică. Nu am probleme cu partea materială', a declarat artista acum ceva vreme pentru Libertatea. Totuși, dacă aspectele financiare nu sunt o problemă, la 80 de ani, Marina Voica are probleme de sănătate, așa cum a declarat pentru Antena Stars: 'Nu mă simt prea bine, din păcate. Sunt fel de fel, din cauza vârstei probabil. Important este că stau bine cu capul, sunt coerentă. Am fost la medic, ştiu ce am şi mă adaptez'.

Foto: Libertatea 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton