O mai ţineţi minte pe Mădălina Pamfile, fosta iubită a lui Radu Mazăre? Asistenta TV are o dulceaţă de fetiţă, care îi seamănă perfect!

 Dumba Gabriela
.

Mădălina Pamfile s-a lansat în showbiz, când abia împlinise 18 ani, în urma unei idile cu Radu Mazăre şi era alintată atunci, de presă, „studenta lui Mazăre' pentru că, în acea perioadă, a făcut un pictorial în Playboy, în care avea rolul unei studente sexy. Între timp, fosta asistentă TV s-a retras din showbiz, s-a făcut fată de casă, este măritată şi are o fetiţă care îi seamănă perfect.

29345457_10213337219797330_1181594202_n29345457_10213337219797330_1181594202_n

Curtată de televiziuni, imediat ce s-a aflat în presă despre aventura ei cu primarul – pe atunci- al Constanţei, Radu Mazăre, Mădălina Pamfile a obţinut rapid un post de asistentă TV a lui Capatos şi a devenit foarte populară în lumea mondenă. Au urmat apariţii în reviste pentru adulţi, prezentări de modă în lenjerie intimă şi multe poveşti de dragoste cu fotbalişti, care i-au rănit sentimentele.

În 2015 însă, şi-a încercat din nou norocul în dragoste, cu un tânăr afacerist din Timişoara, Alin Bruno cu care s-a căsătorit, însă de care a divorţat în 2017, când deja era gravidă cu alt bărbat.

Se pare că, de data aceasta, Mădălina Pamfile a tras lozul câştigător. S-a mutat în Spania împreună cu bărbatul a cărui identitate o ţine ascunsă, iar anul trecut, pe 9 iulie, a născut o fetiţă, pe nume Sofia.

Fosta asistentă a lui Capatos şi-a schimbat foarte mult viaţa de când l-a întâlnit pe tatăl fetiţei sale. Nu mai are de-a face cu lumea mondenă, nu se mai îmbracă deocheat şi spune că este mult mai fericită departe de ochii presei.

Mădălina Pamfile are o fetiță frumoasă foc. Imaginile cu Sofia pe care vedeta le-a postat pe contul ei de socializare au atras numeroase like-uri din partea internauților, dar și comentarii legate de asemănarea perfectă dintre brunetă și fiica sa. „Parcă mă uit la tine când erai mică', „Seamănă cu mami fata', „Seamănă cu tine!!!', „Vai, este superbă! Îți seamănă perfect', i-au transmis aceștia Mădălinei Pamfile. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton