Andreea Marin a dezvăluit dieta pe care o ține. Cum reușește să se mențină în formă la 44 de ani | EXCLUSIV

 Stamen Diana
.

La 44 de ani, Andreea Marin se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate, dieta pe care o ține pentru a se menține în formă. La un aliment nu poate renunța, însă îl consumă în cantități mai mici.

Este mereu o apariție atunci când iese în public. Andreea Marin ne-a dezvăluit care este secretul și cum reușește să fie mereu impecabilă. Fosta prezentatoare TV urmează o dietă raw vegană, iar această decizie a luat-o pentru sănătate ei. 'Zâna Surprizelor' nu ține mereu această dietă, ci doar atunci când simte nevoia. Andreei Marin îi place foarte mult carnea și nu poate renunța la acest aliment.

'Eu cred că felul în care arătăm are legătură și cu felul în care ne simțim în interior. E un moment bun din viață, un moment de echilibru. Sunt genul de om optimist care se bucură de ceea ce trăiește. (…) În ultima săptămână am avut un regim raw vegan, asta pentru că aleg o dată la câteva luni să fac asta din respect pentru corpul meu. Pentru sănătate, pur și simplu. Nu fac asta în mod normal, permanent, pentru că îmi place carnea. Am grijă ca ea să ocupe cam 20% din dieta mea. Moderația este foarte importantă. Cred că e cuvântul de ordine, iar asta mă ține într-o formă destul de bună la 44 de ani', a declarat Andreea Marin pentru VIVA!.

Andreea Marin a fost în pragul sinuciderii din cauza unui medicament de slăbit

La cei 44 de ani, Andreea Marin se poate lăuda cu numeroase realizări, dar din păcate, la capitolul experiență de viață, a trăit mari dureri, de la probleme de sănătate până la necazuri în familie și divorț. De fiecare dată a găsit, totuși, resurse să meargă mai departe.

Paradoxal, ceea ce i-a pus capac la un moment dat, aducând-o în pragul sinuciderii, a fost un motiv la care nu te-ai fi gândit, așa cum a mărturisit la Antena Stars: „A fost o depresie care da, m-a dus chiar în pragul suicidului. Au fost luni de zile şi a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui medicament luat fără indicație, de fapt era un supliment, nici măcar un medicament, găsit pe internet. Era un supliment 100% natural dedicat pierderii în greutate. Am luat acea băutură şi am avut chiar eu parte de efecte secundare. Un efect secundar a fost o afecţiune pe care nu am putut-o vindeca decât luând nişte pastile, era o acnee foarte puternică. Avea şi un alt efect secundar, depresia. L-am luat şi pe acela! Depresia este o boală care-ţi întunecă mintea, nu mai gândeşti corect. Vrei să pui capăt acelei suferinţe. Eu sunt un om energic, optimist, nu m-aş fi gândit niciodată în sensul acesta. Lipsa somnului te duce la decizii greşite. O tristeţe adâncă şi o furtună interioară, nu mai eşti omul ce ştii că eşti. Această problemă nu trece de la sine. Eu am recunoscut anumite simptome. Aşa am ajuns la psiholog. Refuzam să cred asta. Au existat oameni care comentau. Zâmbetul nu mai era zâmbetul meu, nu mai simţeam entuziasm.'

FOTO: Facebook

Andreea Marin și VioletaAndreea Marin și Violeta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton