O însoțitoare de zbor este sosia lui Meghan Markle. Seamănă ca două picături de apă: "La început am fost șocată, dar oricum am luat-o ca pe un compliment"

 Cica Cristina
.

S-ar zice că toți avem, într-un colț de lume, o sosie „ascunsă”. Unii își găsesc „dublura” la un moment dat, alții niciodată. Cert este că s-a găsit sosia fostei ducese Meghan Markle. Este vorba despre o însoțitoare de zbor care îi seamănă leit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Există persoane care seamănă extrem de mult între ele, fără să aibă legături de sânge sau să fie rude. Este vorba despre așa numitele sosii. Există frați gemeni care nu sunt identici, însă există dubluri ce seamănă mai bine între ele. Nu puține vedete și-au întânit dublura, fiind de multe ori confundate cu cele din urmă.

Este și cazul unei însoțitoare de zbor, care seamănă izbitor cu Meghan Markle, astfel că ar putea trece drept ducesă fără probleme. Sunt ca două picături de apă, iar imaginile o demonstrează din plin!

Citește și: Ce talisman de protecție poartă Meghan Markle.E foarte popular și la noi și îl ferește pe purtător de energiile negative și de deochi!

Christine Primrose Mathis are 32 de ani și este din New Jersey. Prima dată a fost confundată cu cea care i-a devenit soție Prințului Harry în urmă cu 5 ani, pe când Mehhan Markle performa în serialul Suits. Inițial, a privit totul ca pe o glumă, însă, în cele din urmă și-a dat seama cât de mult îi seamănă .

Pe parcurs, s-a înscris chiar și la o agenție specializată și a devenit, part-time, sosia lui Meghan. Ea a realizat și pictoriale în noua postură, pozând alături de sosia Prințului Harry. Unul dintre cele mai mari visuri ar fi să joace rolul acesteia.

Mai mult, la un moment dat a fost asaltată de fani ai ducesei de Sussex, pe când se afla în vizită la Londra. Marea le-a fost mirarea când au aflat că cea care li se arăta în față nu este chiar ducesa.

Citește și: Noi secrete ies la iveală despre Meghan Markle.S-a aflat de ce era nesuferită 'Ducesa Dificilă' în ochii angajaților de la Palatul Buckingham

„Mereu mi s-a părut frumoasă Ducesa”

„La început am fost șocată, dar oricum am luat-o ca pe un compliment, mereu mi s-a părut foarte frumoasă Ducesa', a declarat Christine pentru Daily Mail.

La polul opus, stewardesa nu a fost ferită și de răutăți, nu puțini fiind internauții care i-au scris comentarii răutăcioase, cum că ar copia-o pe Meghan sau i-ar imita stilul: „Mereu am arătat așa, mereu mi-am prins părul așa, dar oamenii sunt răi și încerc să îi ignor', a precizat femeia, potrivit click.ro.

Citește și: A devenit influencer în domeniul culinar! Meghan Markle are o rețetă specială de banana bread.Care sunt cele două ingrediente secrete care-i dau o savoare specială

Totuși, Christine nu este singura sosie a fostei actrițe Meghan Markle. Tiffany Marie Smith, cea care a interpretat-o pe Ducesa de Sussex în ecranizarea poveștii de dragoste dintre Prințul Harry și Meghan îi seamăna la fel de bine. Stilul vestimentar și coafurile i s-au potrivit de minune și a făcut o pereche minunată alături de Charlie Field, personajul care l-a interpretat pe Prințul Harry și care, la rândul lui, îi seamănă bine. Chimia de pe micul ecran a fost vizibilă, iar cei doi au cucerit iremediabil publicul.

Meghan-MarkleMeghan-Markle

Sursa foto: Instagram, Hepta

Citește și: Fostul partener al lui Meghan Markle, ofertat cu 70.000 de dolari de un tabloid britanic, pentru a declara că a avut o relație cu Ducesa de Sussex:”Am ieșit o dată cu Meghan, dar nu ne-am sărutat”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton