Incredibil cum arată Gina Chirilă, la 5 zile după ce a născut! Bogdan Vlădău, în culmea fericirii: "Tot ceea ce este mai prețios în viața mea..."

 Cica Cristina
.

Gina Chirilă a devenit mămică săptămâna trecuta și arată fabulos! Are în continuare un trup de fotomodel și, în special, o talie de viespe!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Gina Chirilă a născut o fetița care va purta numele Katia, iar Bogdan Vlădău se declară cel mai fericit bărbat în aceste momente!

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au căsătorit în urmă cu 3 ani, după patru ani de relație. Acum au devenit părinții unei fetițe și amândoi sunt în culmea fericirii. Lumea li s-a schimbat complet și sunt nerăbdători să se bucure de fiecare clipă petrecută alături de micuța lor, care a venit pe lume pentru a le însenina fiecare zi.

Citește și: Dieta cu care Gina Chirilă merge la sigur când vrea să slăbească.Ce mănâncă dimineața, la prânz și seara

Gina Chirilă, o persoană foarte discretă, a născut fără probleme o fetiță perfect sănătoasă și s-a recuperat destul de repede. La numai 5 zile de la naștere a revenit pe rețelele de socializare, cu fetița în brațe, afișând un trup de invidiat. Fotomodel de profesie, Gina ar putea defila fără probleme pe podium la silueta pe care o afișează.

Purtând numai un body, tânăra mămică radiază, este mai împlinită ca niciodată și fericită. Până la urmă, are toate motivele!

Citește și: Gina Chirilă a născut.Prima imagine cu fetița lui Bogdan Vlădău

Gina Chirilă a mărturisit în momentul în care și-a anunțat sarcina că nu exagerează cu mâncarea, mai ales că a avut și stări de rău.

Am ales sa fiu discreta, nu am vrut sa vorbesc despre acest lucru pana in acest moment. Suntem foarte fericiti. Sunt insarcinata in 4 luni si 2 saptamani, burtica este mica, nu o ascund. Nu m-am ingrasat, nu mananc cat pentru doi, nu este o lege. Am avut o sarcina un pic grea, la inceput, din cauza starilor de rau specifice. Insa acum, totul decurge perfect. Va fi o dubla provocare pentru mine, in postura de concurenta la , pentru ca sunt insarcinata si vreau sa demonstrez ca poti avea stil in orice situatie‘, a declarat Gina Chirilă pentru Kfetele.ro.

Bogdan Vlădău, tată pentru prima dată

La rândul lui, Bogdan Vlădău se arată extrem de emoționat și, fără îndoială, fericit de venirea pe lume a fetiței lui, care i-a dat universul peste cap, în sensul bun.

În dreptul imaginii cu Gina Chirilă și fetiță, el a lăsat un comentariu de-a dreptul înduioșător: „Tot ceea ce este mai prețios în viața mea, într-o singură fotografie. Ai venit în viața noastră, cu siguranță, ca să ne înveți ce este cu adevărat iubirea necondiționată”.

Gina-Chirila-Bogdan-Vladau-1Gina-Chirila-Bogdan-Vladau-1

Sursa foto: Instagram, Facebook

Citește și: Emoționant! Ce spune fetița de 4 ani a Piticului Colorado despre tatăl ei. Circarul a murit când Eva avea doar 6 luni:'O să fie mai greu'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton