Cum decurge relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Un singur detaliu o supără adesea pe sportivă: "El îmi zice - nu ești la tenis, ușor!"

 Cica Cristina
.

Simona Halep și Toni Iuruc au o relație de mai bine de un an, iar lucrurile par să decurgă foarte bine, cu o singură excepție. Sportiva a dezvăluit care este lucrul care o enervează cel mai tare la bărbatul în brațele căruia și-a găsit fericirea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Simona Halep în vârstă de 28 de ani a povestit în podcastul BT Talks despre obiceiurile pe care le are în relația cu Toni Iuruc. Tenisemena, obișnuită cu disciplina, pare să fie deranjată de un singur lucru: „În orice, am disciplină. Am mici probleme cu prietenul, când spune o oră și nu e respectată (nr. râde). Eu sunt gata cu 10-15 minute înainte. Îmi zice: «nu ești la tenis, ușor!». Și eu mă relaxez', a povestit Simona Halep, conform gsp.ro.

Citește și: O însoțitoare de zbor este sosia lui Meghan Markle. Seamănă ca două picături de apă:„La început am fost șocată, dar oricum am luat-o ca pe un compliment'

Toni Iuruc, partenerul Simonei Halep, este un milionar machedon, care a mai fost căsătorit de două ori. Cei doi și-au făcut apariția pentru prima oară împreună după finala câștigată de jucătoarea din Constanța la Wimbledon, în 2019, în fața Serenei Williams.

Simona Halep: „Nu mi-am luat nici maşină, nici casă scumpă”

Simona Halep a mai vorbit și despre ce a ales să facă cu primii bani câștigați din sportul pe care îl practică.

„Tenisul e un sport foarte scump, trebuie să investeşti într-un copil şi să rişti. E o investiţie pe care nu ţi-o garantează nimeni. Tata nu şi-a imaginat vreodată că eu nu o să ajung în top. Şi nu o spun acum că am reuşit. Chiar nu cred că s-a gândit vreodată la asta, chiar dacă au fost şi momente grele. Poate că s-a gândit că nu mai face faţă, dar în momentul ăla am început eu să câştig primii bănuţi. 

Citește și: Când se redeschid mall-urile. Ministrul Economiei a făcut anunțul:„Vrem să aducem viața la normalitate mai repede'

Nu mi-am luat nici maşină, nici casă scumpă. Mi-am luat un apartament mic, ca să am bani să investesc în mine. Tot timpul ai instinctul să îţi cumperi ceva din banii pe care îi câştigi. Dar trebuie să îţi opreşti instinctul ăsta şi să spui că trebuie să te duci într-un cantonament mai scump pentru că te ajută pe o perioadă mai lungă”, a precizat sportiva, în dialogul cu Andi Moisescu.

Simona-Halep-1Simona-Halep-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Momente grele pentru milionarul Cornel Tăbăcaru, în Costa Rica.Fiica sa cea mare s-a îmbolnăvit de coronavirus!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton