Când se redeschid mall-urile. Ministrul Economiei a făcut anunțul: "Vrem să aducem viața la normalitate mai repede"

 Cica Cristina
.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, susține că se ia în considerare redeschiderea magazinelor mari, iar în acest sens ar avea loc o întâlnire cu reprezentanții mall-urilor pentru a se discuta pe marginea subiectului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Se pare că dacă lucrurile vor merge bine și dacă nu se va înmulți numărul îmbolnăvirilor, la finalul stării de alertă, pe 15 iunie, există posibilitatea de a se redeschide mall-urile: „Eu sunt convins că la finalizarea acestor două săptămâni evaluarea va fi pozitivă', a declarat ministrul.

Citește și: Cezar Juratoni a slăbit peste 16 kilograme, dar Elena Ionescu s-a îngrășat. Câștigătoarea Survivor a explicat motivul:„Să știți că nu e din pricina mâncării'

Virgil Popescu este de părere că evaluarea va fi una pozitivă la finalul celor două săptămâni, iar mall-urile s-ar putea redeschide pentru ca viața să fie readusă la normalitate mai repede.

„Voi avea o întâlnire cu reprezentanții mall-urilor, cu reprezentanții care închiriază aceste spații comerciale. Mi s-ar părea normal că dacă relaxăm, și lucrurile merg bine, să putem ca la finalul acestor două săptămâni, să deschidem magazinele mari. Eu sunt convins că la finalizarea acestor două săptămâni evaluarea va fi pozitivă. Dacă lucrurile merg bine vrem să aducem viața la normalitate mai repede', a mai spus ministrul Economiei, potrivit digi24.ro.

Sursa foto: pexels.com

Citește și: Fratele Cristinei Țopescu a deschis un proces de partaj, în paralel cu divorțul.La mijloc e vorba de o avere considerabilă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton