Cât stă Prințul Harry în Marea Britanie. Motivul pentru care ar putea amâna reîntoarcerea la Meghan Markle

 Cica Cristina
.

Prințul Harry a revenit în Marea Britanie pentru înmormântarea bunicului său, Prințul Phillip. Fosta Ducesă de Sussex nu a putut pleca din cauza interdicției medicului, însărcinată fiind. Cu toate că mulți s-ar fi așteptat ca, după ceremonie, Prințul Harry să revină imediat la soție, există speculații potrivit cărora reîntoarcerea s-ar putea amâna.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Prințul Harry se află în Marea Britanie pentru înmormântarea bunicului său, Prințul Phillip. El a revenit în țară la un an de la plecarea din Regatul Unit și va sta față în față cu Regina Elisabeta, tatăl său – Prințul Charles și fratele său – Prințul William pentru prima oară după interviul acordat lui Oprah.

Commonwealth DayCommonwealth Day

Prințul Harry, îngrijorat pentru Meghan Markle

Înainte de a părăsi Statele Unite, el a fost testat pentru COVID-19 și va sta o perioadă în izolare la Frogmore Cottage, reşedinţa de pe terenul Castelului Windsor, unde a stat înainte de a lua decizia, cu Meghan Markle, de a se muta în California.

Prințul Harry va sta cinci zile în carantină înainte de participa la înmormântare și este posibil să fie nevoit să stea apoi alte cinci zile pentru a se îndeplini măsurile impuse de guvernul britanic.

Fostul duce de Sussex ar fi în contact permanent cu soția lui însărcinată și cu fiul lui, micuțul Archie: „Meghan și Archis îi lipsesc cu adevărat și vorbesc pe FaceTime în fiecare zi pentru a afla ce fac. Chiar vorbește de mai multe ori pe zi soția lui, pentru că își face griji, el fiind atât de departe', a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Când se reîntoarce Prințul Harry în SUA

Se speculează că din această cauză Prințul Harry ar putea reveni imediat în Statele Unite, însă există și speculații potrivit cărora ar putea să mai rămână o perioadă în Marea Britanie.

„Nu sunt sigură că a decis când se va reîntoarce. S-ar putea chiar să rămână acolo până în iulie ', a precizat comentatorul regal Katie Nicholl.

Citește și: De ce s-au căsătorit Meghan Markle și Prințul Harry de două ori. Ce s-a întâmplat la ceremonia secretă:”În grădina din spate…”

Citește și: Prințul Harry justifică decizia de a părăsi Familia Regală:”Era pe cale să-mi distrugă sănătatea mintală!”

Citește și: Andi Moisescu, din culisele Românii au Talent. Cum se înțelege cu Alexandra Dinu:„A descoperit destul de repede…'/ EXCLUSIV

Prințul Harry vrea să fie prezent la vară în Marea Britanie

Un eveniment important ar putea duce la amânarea revenirii Prințului Harry alături de Meghan Markle: dezvelirea unei statui în onoarea Prințesei Diana. Se așteaptă ca Harry să participe, având în vedere legătura puternică pe care a avut-o cu mama lui.

„Înțeleg că este există încă intenția lui Harry de a fi aici în vară pentru dezvelirea statuii. Pentru el, este aproape de neconceput să nu fie aici, indiferent de situația care ar fi cu William”, a mai spus Nicholl.

Evenimentul în cinstea Prințesei Diana care ar putea amâna întoarcerea Prințului Harry în SUA

Statuia ar urma să fie ridicată pe terenul Palatului Kensington, unde locuia Diana. Astfel, a luat naștere ipoteza potrivit căreia Prințul Harry ar putea rămâne în Marea Britanie până în luna iulie, astfel încât să evite să stea din nou în carantină.

Totuși, în cazul în care ar alege să rămână pentru o perioadă atât de îndelungată, ar putea risca să rateze venirea pe lume a fiicei sale. Astfel, este posibil ca el să revină în Statele Unite de îndată ce i se va permite să călătorească și să revină în vară pentru dezvelirea statuii mamei sale.

Meghan Markle ar urma să ia o pauză de la îndatoririle sale la Archewell, precum și de la celelalte proiecte în care este implicată. La finalul lunii mai ar urma să intre în concediul de maternitate.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton