Cine este cel mai prost plătit concurent de la Survivor și cine ia cei mai mulți bani

 Dumba Gabriela
.

Concurenții de la Survivor și-au negociat la sânge banii pentru care să accepte o provocare atât de dură, fizică și psihică. Între Faimoși și Războinici există nu doar o diferență de… celebritate, dar și financiară. Iată cine este cel mai prost plătit concurent de la Survivor și cine ia cei mai mulți bani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cel mai bine plătit concurent de la Survivor este Jador. Onorariul pe care îl încasează Jador pentru o săptămână de stat în republica Dominicană ar fi de 4.500 de euro, preț pe care celebrul cântăreț l-ar fi negociat la sânge.

b02bab95-7fa9-4480-8e40-a9a26fc2d518b02bab95-7fa9-4480-8e40-a9a26fc2d518

Mi-am dorit să întru în competiţia Survivor România pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc şi care mă iubesc. Sunt convins că voi vedea viaţa cu alţi ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preţ pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper că Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic şi psihic. Va fi ca un post pentru mine această experienţă’, a declarat Jador. 

Și Alexandra Stan a încasat un salariu destul de avantajos în concurs. Cântăreața de 31 de ani ar fi negociat onorariul său la suma de 2.500 de euro pe săptămână, pe parcursul șederii sale în Republica Dominicană.

Printre vedetele bine plătite din cadrul competiției Survivor, de la Kanal D, sezonul al doilea, se numără și Faimoșii Cătălin Moroşanu, Costi Ioniţă, Culiţă Sterp, care au acceptat provocarea Survivor pentru sume cuprinse între 1.500 și 3.000 de euro săptămânal.

Citește și: Cine este Jador, de la Survivor, și care este numele lui real

Citește și: Alexandra Dinu s-a întors în România! Totul despre rolul de jurat la Românii au Talent, relația cu fiul ei și viața sentimentală:’Cred în căsătorie’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se comportă Andi Moisescu ca tată, cu fiii lui adolescenți: „Știu exact ce li se pare nedrept'. Cum se înțeleg cei doi frați / EXCLUSIV

Potrivit Click!, cel mai prost plătit concurent de la Survivor România ar fi tânărul solist Zanidache. El este protejatul lui Alex Velea și fiind la început de drum nu a obținut prin negociere o sumă foarte mare. Conform unor zvonuri din televiziune, ar încasa 1.000 de euro pe săptămână.

Câți bani câștigă Zanni de la Survivor, din Youtube

Devenit faimos odată cu participarea la Chefi la Cuțite, Zanni a crescut în popularitate rapid de când a ajuns în Republica Dominicană, la Survivor. Lucru care s-a văzut și din cifrele de pe Youtube. De când participă la competiție, lui Zanni i-au crescut enorm abonații, dar și vizualizările, atât pe Youtube, cât și pe alte platforme. Totuși, din Youtube, Zani face bani frumoși, mai ales acum când faima lui este din ce în ce mai mare.

Canalul de Youtube al lui Zanni are 46.200 de abonați și 1,8 milioane de vizualizări. Conform informațiilor obținute de pe platforma socialblade.com, Zanni și-a deschis canal de Youtube în anul 2013 însă jumătate din numărul total de abonați pe care-i are în prezent a fost obținut în ultimele 30 de zile.

Prin urmare, Zanni castiga 2.500-3.000 de euro pe lună doar din Youtube.

Cine este Zanni de la Survivor

Zannidache de la Survior a avut o viață de coșmar, în care s-a confruntat nu doar cu lipsuri materiale și condiții grele de trai, dar mai ales cu lipsa unui umăr pe care să plângă. Faimosul a crescut la orfelinat, unde, spune el, avea parte de bătăi și pedepse, fără a cunoaște vreodată ce înseamnă afecțiunea și empatia cuiva.

Cand am iesit (n.r. din orfelinat) am simtit ca e cea mai frumoasa zi din viata mea. Am simtit ca am scapat, am evadat. Le-am dat motive sa ma dea afara, pentru ca eram tot timpul revoltat. Puneam mult pret pe libertate, era mai importanta decat mancarea si un loc de dormit. Era ca o puscarie, bataie, pedepse incontinuu, nimeni nu vorbea cu noi.

Am gasit un camin de nefamilisti cu chirie, era 100 de lei. Era un camin pentru sobolani, era o mizerie de nedescris. Am stat acolo doi ani de zile, singur. Atunci m-am cunoscut, am inteles cine sunt, ce vreau de la mine, de la viata, ce doresc sa fac„, marturisea Zannidache inainte de a pleca la Survivor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton