Cine este tatăl Elenei Marin, de la Survivor. A antrenat zeci de campioni

 Lupescu Anca
.

Elena Marin de la Survivor și-a ținut familia departe de atenția presei. Ea a vorbit rar despre părinții ei, însă a izbucnit în plâns atunci când aceștia i-au trimis un mesaj, în urma câștigării de către Faimoși a jocului pentru cominicare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Puțină lume știe că tatăl Elenei Marin este maestru emerit al sportului și că și-a dedicat întreaga viață descoperirii de noi talente în lupte libere.

Marian Marin, tatăl Elenei Marin, are 67 de ani, a absolvit Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport și lucrează de  mulți ani ca antrenor de lupte libere la grupele de junior și cadeți ai Clubului Sportiv Școlar Steaua.

Lui i-au trecut prin mână mii de copii și a format mulți campioni, luptele libere fiind o disciplină de tradiție în România. În activitatea sa, tatăl Elenei Marin a câștigat probabil câteva sute de medalii prin elevii săi la competițiile la care aceștia au participat, inclusiv campionate naționale.

Tatăl Elenei este și cel care și-a dat seama de potențialul sportiv al fiicei sale și a îndreptat-o către gimnastică.

descărcare-5-14descărcare-5-14

'Se antrena. Era foarte conștiincioasă în ceea ce făcea. Se ducea singură, se întorcea singură, se ducea la pregătire. În general, aveam bază pe ea și oriunde se ducea. E răzbunătoare, nu se lasă', a povestit tatăl Elenei Marin.

 'Este foarte timidă și foarte rușinoasă. Dacă cineva îi spune să se dea mai încolo, o face, chiar dacă e locul ei. E singurul defect al ei, preferă să nu deranjeze pe numeni. Se lasă pe ea pentru altul', a spus mama Faimoasei, potrivit wowbiz.ro.

Cine este Elena Marin de la Survivor

Elena Marin este noua concurentă de la Survivor România și vrea să demonstreze că poate face față oricărui obstacol din viața ei. Vedeta este dansatoarea Andreei Bălan și este fosta asistentă a lui Mihai Morar de la emisiunea ‘Răi da buni.

Concurenta din echipa Faimoșilor, în vârstă de 33 de ani, are o înălțime de 1,68 metri si o greutate de 50 de kilograme. Pe lângă pasiunea pentru dans, Elena Marin de la Survivor a cochetat și cu actoria, astfel că a avut roluri în seriale și telenovele precum „Secretul Mariei, „Burlacii, „Spitalul de Urgență.

Citește și: Asistenta lui Mihai Morar s-a logodit în secret! Elena Marin, incredibil de sexy într-o rochie cu decolteu adânc

Citește și: Tatăl lui Oase de la Asia Express a murit, după ce s-a infectat cu COVID-19

Citește și: Schimbare în echipa Faimoșilor! Elena Marin a înlocuit-o pe Ana Porgras la Survivor

Citește și: Cum se simte Gina Pistol în ultimul trimestru de sarcină și ce probleme de sănătate are: „Am dureri de simt că înnebunesc'

Elena Marin va încerca să dea tot ce este mai bun pentru a demonstra tuturor cât de puternică este. Dansatoarea Andreei Bălan a acceptat provocarea de a merge într-o experiență de neuitat. Elena Marin este vedeta care va completa echipa Faimoșilor în sezonul cu numărul 2 al emisiunii Survivor România.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton