Momente grele pentru Anca Badiu. Fostei soliste de la Class i s-a pus un diagnostic greșit și a fost tratată pentru o boală pe care nu o avea: "Am descoperit cu stupoare, după 10 ani..."

 Cica Cristina
.

Pe Anca Badiu o vedem tot mai rar, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor și, din păcate, veștile în ceea ce o privește nu sunt foarte bune. Fosta solistă de la Class a avut mult de suferit în ultimii ani. S-a confruntat cu probleme de sănătate și cu pierderea fratelui ce i-a lăsat un mare gol în suflet!

Anca-Badiu-1Anca-Badiu-1

Anca Badiu a avut serioase probleme de sănătate. Vedeta a povestit la Antena Stars că s-a prezentat la medic de la primele simptome, însă i s-a pus un diagnostic greșit A aflat abia după zece ani și zeci de tratamente că nu avea boala cu care fusese inițial diagnosticată.

I s-a spus că are hernie hiatală, care, de regulă este însoțită de reflux gastroesofagian (arsuri la stomac), de unde și confuzia. De fapt, avea gastrită și probleme cu fierea. Și în cazul gastritei survin arsuri și dureri stomacale.

Citește și: O mai ţii minte pe Anca Badiu?Ce face acum fosta solistă de la Class, după ce a luptat cu o depresie severă: „Era să mor…'

„La un moment dat, acum 10 ani, am avut niște crize în capul pieptului și aveam reflux gastro-esofagian. M-am dus la doctor doar că, ce să vezi? Mi-au pus un diagnostic greșit: hernie hiatală. Nu am avut pentru că am descoperit cu stupoare după 10 ani, după tratamente. Mi-au găsit o gastrită… Am probleme cu fierea. Neavând această hernie hiatală, începând și dieta cu nutriționistul… Diagnosticul a fost pus greșit', a declarat Anca Badiu la Antena Stars.

De ce s-a retras Anca Badiu din lumina reflectoarelor

Anca Badiu a vorbit și despre motivele care au determinat-o să se retragă din lumine reflectoarelor, lăsând să se înțeleagă că pierderea fratelui său s-ar număra printre acestea.

Citește și: Veste tristă pentru Anca Badiu!Fratele ei a murit

„M-am retras într-un context în care s-au produs niște evenimente dureroase. Nu mai vreau să mai vorbesc despre asta. Nu-mi face bine. Viața merge înainte, se întâmplă lucruri…', a mai precizat Anca Badiu, care a ținut să sublinieze că, din păcate, nu avem posibilitatea de a da timpul înapoi. 

Sursa foto: Facebook

Citește și: Anca Badiu încă suferă după moartea fratelui:”Nici acum nu pot să uit şi nu îmi trece” – EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton