(P) 3 motive să porți un corset modelator

 advertising.ringier
.

Perioada de izolare este una tentantă privind mesele copioase. Activitățile sunt mai restrânse și pare destul de greu de ținut în frâu poftele. Este un scenariu destul de comun în rândul tuturor. Soluția vine cu multă responsabilitate asumată pe termen lung – sport și dietă. Pentru rezultate mai bune și mai rapide poate fi recomandată purtarea unui corset modelator.

Nu este prima dată când auzim despre un astfel de produs. Cum poate acesta să ajute la slăbit și de ce merită o astfel de investiție?

Încerci să pierzi în greutate și să aplatizezi abdomenul

Grăsimea de pe abdomen este cea de care scapi cel mai greu. În plus, formele tale par și mai atractive și mai apetisante când se face distincția clară între liniile corporale, talia fiind bine definită. Este exact ceea ce orice tip din gama de corsete modelatoare va face. Ajută printr-un grad de compresie la aplatizare și cu efectul său termic creat te va ajuta desigur și la amplificarea efectelor privind antrenamentele, astfel că programul tău de slăbit să fie mai eficient.

Suferi de dureri de spate sau dorești să tonifici musculatura

Puțini știu că un corset modelator de calitate, cum sunt variantele regăsite în selecțiile de la Clessidra, au efect multiplu. Unele modele au tije metalice încorporate, astfel că purtarea corsetului ajută la a avea o postură corectă. Pentru cele care suferă adesea de dureri lombare este un produs benefic și pentru că le ajută să aibă o postură corectă, cât și pentru că efectul termic diminuează durerea.

Pot fi purtate în orice moment al zilei, atât la antrenamente, cât și pe durata întregii zile indiferent care este rutina fiecăruia. În funcție de model, un astfel de corset poate ridica bustul, un alt efect apreciat.

Poate fi purtat și la ținute elegante

Gama de corsete modelatoare este atât de diversă la Clessidra. Aici pot fi găsite opțiuni chiar și pentru proaspetele mămici care își doresc să reajungă la silueta de dinaintea sarcinii. Vor găsi produse adaptate, speciale post partum, indicate atât celor care au născut natural, cât și prin cezariană. De asemenea, sunt corsete ce nu au tăieturi și sistem de închidere la vedere încât pot fi purtate cu succes la ținute elegante, mulate, fără a fi vizibile.

Cu diferite grade de compresie, realizate din materiale diverse – latex sau non latex – corsetele modelatoare se dovedesc a fi eficiente dacă sunt, mai întâi de toate, alese corespunzător nevoii fiecăruia. În plus, în ceea ce privește mărimea potrivită vorbim despre măsurarea corectă a taliei și la alegerea variantei care corespunde – tabel de mărimi și ghid de alegere sunt regăsite în cadrul paginii oficiale. Una din frecventele greșeli este de a crede că un astfel de corset trebuie ales într-o mărime mai mică, echivalent cu dimensiunile la care își dorește purtătoarea să ajungă.

Ce trebuie să știe cele interesate

Sistemul de închidere la corsete este cu 3 rânduri, adaptându-se gradual la centrimetrii din talie, pe măsură ce sunt pierduți câțiva centimetri.

Există și corsete adaptate pentru persoane mai mici de înălțime.

Pentru comenzi și asistență la alegere poate fi solicitat ajutorul consilierilor Clessidra.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton