Actorul Irrfan Khan a murit la vârsta de 53 de ani. La două luni după ce a făcut public diagnosticul, a scris o scrisoare deschisă despre experiența lui

 Stamen Diana
.

Actorul Irrfan Khan de la Bollywood a murit la vârsta de 53 de ani. El era cunoscut la nivel internațional pentru rolurile în Slumdog Millionaire și Jurassic World.

Irrfan Khan a murit într-un spital din Vestul Mumbaiului, după ce a pierdut lupta cu o boală îngrozitoare. În anul 2018, actorul de la Bollywood a postat pe Twitter că a fost depistat cu o tumoră neuroendocrină, o boală destul de rară care afectează celulele care eliberează hormoni în fluxul sangvin. Irrfan Khan a urmat un tratament într-un spital din Londra, potrivit BBC.

La două luni după ce a făcut public diagnosticul primit, actorul a scris o scrisoare deschisă despre experiența lui cu tratamentul pentru cancer. Irrfan Khan vorbea despre durerile pe care le avea, dar și despre incertitudinea vieții.

Actorul era internat în spital de ieri, după ce suferise o infecție la rinichi. Starea de sănătate a lui Irrfan Khan s-a agravat și a murit astăzi.

Citește și: De ce are India atât de puține decese de COVID-19, la 1.3 miliarde de locuitori? Oamenii de știință vin cu explicații!

FOTO: Hepta

Celebrity Social Network Photos!Celebrity Social Network Photos!
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton