S-a împlinit un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Mama designerului nu-și găsește alinarea: ”Este o zi prea tristă, nu mă simt bine”

 Oana Popoiag
.

S-a împlinit un an de la moartea fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu, iar apropiaților încă nu le vine să creadă că acesta nu mai este. Mama designerului nu își poate reveni din suferință și cu greu își găsește cuvintele pentru a vorbi despre dispariția fiului său, supranumit 'copilul teribil' al modei din România.

În ziua de 28 aprilie 2019, când România sărbătorea a doua zi de Paște, o veste teribilă spărgea liniștea dis de dimineață: Răzvan Ciobanu murise. La doar 43 de ani, designerul și-a pierdut viața în urma unui cumplit accident de mașină, ce a avut loc în județul Constanța. Creatorul de modă a pierdut controlul mașinii, fiind aruncat prin parbriz, iar trupul său neînsuflețit a fost găsit pe câmp a doua zi dimineața.

La un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu, mama designerului nu-și găsește liniștea

La un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu, mama sa nu își poate reveni din șoc. Contactată de Click!, aceasta și-a găsit cu greu cuvintele.

'Este o zi prea tristă ca să pot vorbi despre dispariția fiului meu. Nu mă simt bine. Vom face o mică pomenire la biserică, cu câteva persoane, și apoi vom împărți pachete„, a dezvăluit mama lui Răzvan Ciobanu, care are o mică pensiune în satul Ciungetu.

Mama designerului a mai făcut o astfel de mărturisire la jumătate de an de la moartea fiului său, când a postat pe Facebook un mesaj extrem de emoționant.

'Mi-aş dori ca toată durerea mea să fie doar un vis. Acolo sus, printre stele, am o persoană care ştiu că mă va veghea şi va fi mereu în inima şi în sufletul meu’. (…) OAMENII nu MOR. Ei se mută în stele şi în INIMILE celor care îi iubesc. Când ne este DOR, închidem ochii, iar ei vin de fiecare dată, ACASĂ. La noi. Se aşează pe prispa GÂNDURILOR, a dorurilor şi ne ascultă. Uneori, dacă suntem atenţi, ÎI PUTEM CHIAR SIMȚI', a scris mama lui Răzvan Ciobanu pe rețelele de socializare.

Răzvan CiobanuRăzvan Ciobanu

Foto: Facebook, Libertatea

Citește și: 1 an fără Răzvan Ciobanu: pe cele mai frumoase amintiri nu se pune praful niciodată… Cine a fost, de fapt, cel mai rebel designer al României / EDITORIAL

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton