Mirela Vaida depune plângere penală pentru tentativă de omor. Cine e femeia care a atacat-o

 Mirea Roxana
.

Mirela Vaida a trecut prin clipe de coșmar după ce o femeie a dat buzna dezbrăcată în platoul Acces Direct și a aruncat cu un bolovan de dimensiuni considerabile spre ea, punându-i astfel viața în pericol. Prezentatorea TV va depune plângere pentru tentativă de omor împotriva angresoarei, care se află internată la Spitalul Alexandru Obregia din Bucureşti.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida va depunde plângere pentru tentativă de omor împotriva celei care i-a pus în pericol viața. Prezentatoarea TV a trecut prin clipe de coșmar în momentul în care o femeie complet dezbrăcată a pătruns în platoul emisiunii Acces Direct și a aruncat spre ea cu un bolovan de dimensiuni considerabile.

Mirela Vaida va merge în cursul zilei de astăzi, 22 martie, la Secția 4 pentru a depunde plângerea penală împotriva femeii. În cazul în care se va descoperi că agresoarea a avut discernământ, aceasta riscă să petreacă mulți ani după gratii, potrivit spynews.ro.

mi1-2mi1-2

Polițiștii au încercat să poarte o discuție cu femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, însă fără succes. Agresoarea ar avea probleme grave de sănătate.

Cine este femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida

Poliția a fost chemată de urgență la Antena 1 și femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida cu o cărămidă, cu intenția clară de a o lovi în cap, a fost reținută. Agresoarea a opus rezistență și nu a fost ușor pentru polițiști să-i pună cătușele. Ulterior, agresoarea a fost internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia din Bucuresti.

Citește și: Simona Gherghe, mesaj pentru Mirela Vaida, după ce a fost atacată:”Sper doar ca puii tăi să nu fi văzut”

Citește și: Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, la Acces Direct, a fost reținută de Poliți

Citește și: BRomania a ieșit pozitiv la Drug Test. A consumat substanțe interzise?:„Am făcut o boacănă și…'

Citește și: Andreea Antonescu a fost eliminată de la Survivor:În ciuda unor discuții…'

„În jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă.

A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date ar fi patruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept', au prezizat surse judiciare pentru știripesurse.ro.

Agresoarea are 40 de ani și este din Iași. De asemenea, femeia ar fi fost internată în spital pe data de 12 martie, având diagnosticul de „retard mintal'.

Mirela Vaida, atacată în direct cu un bolovan

Telespectatorii emisiunii Acces Directau fost vineri martorii unei scene halucinante! Mirela Vaida a fost atacată, în timp ce prezenta sumarul emisiunii, de o femeie complet dezbrăcată, care a aruncat spre ea cu un bolovan. Individa a fost oprită în cele din urmă de colegii de platou ai Mirelei Vaida, însă momentul a lăsat urme.

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în paltou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa încontinuu să îi dau banii', a spus Mirela Vaida, plângând.

Deși vizibil afectată, prezentatorea TV a reușit să ducă emisiunea la bun sfârșit.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton