Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri după episodul cu Mirela Vaida. Și ea a fost atacată de un bărbat, în farmacie

 Oana Pantazi
.

După ce Mirela Vaida a fost atacată în emisiune de o femeie care a aruncat un bolovan spre ea, Adriana Bahmuțeanu a povestit cum a fost atacată de un individ în farmacie. Vedeta are și o explicație pentru agresivitatea acestui gen de indivizi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În contextul întâmplării cu Mirela Vaida, care a șocat la finele săptămânii trecute o țară întreagă, Adriana Bahmuțeanu a povestit, la rândul ei, cum a fost atacată d eun individ, cu niște ani în urmă, într-o farmacie. Vedeta a mărturisit că incidentul a fost șocant și că a rămas cu traume, multă vreme temându-se pentru viața ei.

Adriana-Bahmu_eanuAdriana-Bahmu_eanu

Adriana Bahmuțeanu, atacată de un necunoscut!

La scurt timp după incidentul petrecut în platoul Acces Direct, în urma căruia Mirela Vaida a fost la un pas de a fi rănită de o femeie care a atacat-o cu o piatră de mari dimensiuni, Adriana Bahmuțeanu a rememorat cum a fost atacată într-o farmacie de către un individ necunoscut. Vedeta a mărturisit că doar intervenția salvatoare a doi pensionari a scăpat-o de furia bărbatului.

'Din păcate aceasta este situația în România (…) Sunt pericol public (…) Îmi pare extrem de rău pentru ce i s-a întâmplat Mirelei Vaida, dar gândiți-vă că ținta lor, ei se uită la televizor și își pun tagetul pe câte o vedetă TV sau pe câte un artist. Ținta lor sunt persoanele publice. Noi, persoanele publice, cum ne putem apăra?! (…) Și pe mine m-a atacat un nebun într-o farmacie, acum câțiva ani. Nu s-a întâmplat absolut nimic! A reușit să fugă, l-au imoblizat doi pensionari. Dacă mă omora sau îmi scotea un ochi plătea cineva?', a mărturisit Adriana Bahmuțeanu la Antena3.

Citește și: Mirela Vaida, atacată în direct, cu o cărămidă! Prezentatoarea TV este în stare de șoc

Citește și: Mirela Vaida a plecat din București după ce a fost atacată: „Mai avea o sacoșă cu vreo 3-4 pietroaie pregătite”

Citește și: Simona Gherghe, mesaj pentru Mirela Vaida, după ce a fost atacată: „Sper doar ca puii tăi să nu fi văzut”

Citește și: Ce dietă ține Simona Pătruleasa, la 46 de ani: „În perioada pandemiei am slăbit'/ EXCLUSIV

Mirela Vaida, atacată în direct

Poate cel mai șocant moment din ultimii ani petrecut în direct la televizor a avut loc vineri după-amiază, când Mirela Vaida a fost atacată în timpul emisiunii Acces direct de către o femeie ce părea să fi apărut de niciunde… Dezbrăcată și urlând din răsputeri, aceasta a aruncat un bolovan spre Mirela Vaida, care, deși șocată, a reușit să se ferească în ultima clipă de furia individei.

'Când am văzut că vine cineva spre mine, nu am realizat ce e, până am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet, care urla continuu: ”Să îmi dai banii, să îmi dai banii”. Credeţi-mă că şi acum tremur, pentru că totul s-a derulat într-o fracţiune de secundă. Norocul meu este că nu m-a nimerit şi că a spart toată sticla aceea care îmbracă podeaua platoului.

Cei de la Poliţie spun că au identificat-o pe această doamnă şi că ar fi o persoană din judeţul Iaşi. Nu ştim cum a ajuns până aici, mai avea încă o sacoşă cu vreo trei-patru-pietroaie pregătite acolo în spate la intrare', a declarat Mirela Vaidea după teribilul incident.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton