Antonia, "mamă" pentru Zanni, la Survivor. Ce mesaj emoționant i-a transmis: "Ai o familie acasă"

 Oana Pantazi
.

Antonia l-a surprins recent pe Zanni, aflat în plină competiție la Survivor, cu un mesaj de încurajare emoționant. Iată ce i-a transmis iubita lui Alex Velea Faimosului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Antonia i-a făcut recent o surpriză neașteptată lui Zanni la Survivor, artista transmițându-i Faimosului un mesaj de încurajare emoționant, care a venit la fix, într-o perioadă în care competiția a devenit tot mai acerbă și dorul de casă este tot mai mare.

Recent, Faimoșii au câștigat meciul de comunicare în cadrul competiției și au primit astfel oportunitatea de a asculta mesaje venite din partea persoanelor de sex feminin din familie.

AntoniaAntonia

Antonia, mesaj emoționant pentru Zanni, la Survivor

Dat fiind că Faimosul nu are familie, petrecându-și toată copilăria și adolescența într-un orfelinat, Antonia l-a surprins pe Zanni cu un mesaj video, primul de acest gen de când a început competiția Survivor.

La două luni de la începerea competiției, concurenții s-au bucurat pentru prima oară la vederea unor chipuri dragi și familiare. Iar Antonia a luat pentru Zanni chipul figurii materne, mesajul ei emoționându-l pe concurent.

„Te pupăm, ne este foarte dor de tine, te urmărim cu sufletul la gură. Să fii puternic și să nu mai reacționezi la primul impuls, știu că vă este greu. Viața ta fost doar o luptă, așa că ce e concursul ăsta pentru tine? Ne dorim să câștigi și să fii puternic aici (psihic) și să nu pierzi ce ai aici (sufletul). Te pupăm și te iubim și să știi că ai o familie acasă care te așteaptă. Te salută Dominic și Akim!', i-a transmis Antonia lui Zanni, la Survivor.

Citește și: Zanni de la Survivor a trăit clipe cutremurătoare la orfelinat: „Eram ca un animal. Miroseam tot ce primeam”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Simona Pătruleasa, la 46 de ani: „În perioada pandemiei am slăbit”/ EXCLUSIV

Citește și: Simona Gherghe, mesaj pentru Mirela Vaida, după ce a fost atacată: „Sper doar ca puii tăi să nu fi văzut”

Citește și: Mirela Vaida a plecat din București după ce a fost atacată: „Mai avea o sacoșă cu vreo 3-4 pietroaie pregătite'

Zanni: „Chiar dacă nu câștig, i-am câștigat pe ei

Zanni și-a petrecut copilăria și adolescența în orfelinate, iar mărturisirile sale despre traumele trăite acolo sunt extrem de dureroase.

„Până la șase ani nu știam ce se întâmplă cu viața mea, eram ca un animal. Îmi amintesc că au venit la un moment dat cu un tort și nu înțelegeam de ce toată lumea cânta. Nu știam că este ziua mea, că o dată pe an se sărbătorește, nu știam ce înseamnă zi de naștere. Nu știam că sunt băiat, ne băgau la dușuri pe toți. A fost teribil”, a mărturisit Zanni pentru VIVA!

Iată însă că acum Faimosul a primit confirmarea că are o familie. Antonia i-a transmis lui Zanni că îl așteaptă acasă, în familia lor. Vizibil emoționat, concurentul a replicat mesajului artistei printr-o declarație la fel de emoționantă.

„Mă bucur că mi-a trimis Antonia și prima oară Alex. Mă bucur că mă urmăresc și mă susțin. Chiar dacă nu câștig, i-am câștigat pe ei.

Sper să-mi înțeleagă reacțiile și înțeleg ce mi-a transmis. Încerc să nu mă pierd sufletește și să nu răspund la primul impuls. Sunt în căutare de liniște și înțelepciune. Vă iubesc și mă gândesc mereu la voi', a spus Zanni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton