Mihai Mitoșeru se gândește deja la însurătoare. Cu cine s-a fotografiat, după divorțul de Noemi: ”Mă recăsătoresc”

 Stamen Diana
.

În urmă cu câteva zile, Mihai Mitoșeru și Noemi au semnat actele de divorț, iar fiecare își vede de viața lui. Prezentatorul TV de la Kanal D deja se gândește la însurătoare, deși abia ce a devenit un bărbat liber.

Un anunț neașteptat a luat pe toată lumea prin surprindere. Mihai Mitoșeru a anunțat pe una dintre rețelele de socializare că se recăsătorește, iar asta se întâmplă la doar trei zile de la divorțul de Noemi, femeia pe care a iubit-o mai bine de 13 ani. Prezentatorul TV de la Kanal D s-a fotografiat alături de o interpretă de muzică populară, iar la descrierea fotografiei a pus: 'Mă recăsătoresc'. Evident, totul este o glumă, având în vedere că Mihai Mitoșeru este gazda emisiunii 'Se strigă darul', iar în acel moment era la filmări.

Prezentatorul TV a recunoscut că a plâns la divorț și că nu este deloc ușor să treacă peste o relație de 13 ani.

Noemi și Mihai Mitoșeru au divorțat la notar

Mulți sperau ca Mihai Mitoșeru și Noemi să se împace, dat fiind faptul că nu este pentru prima dată când se despart, însă nu s-a mai putut face nimic. Cei doi au decis că cel mai potrivit este să pună punct căsniciei de 4 ani și relației de 13 ani. Noemi și Mihai Mitoșeru au semnat vineri actele de divorț și s-au despărțit pe cale amiabilă la notar.

'Doi oameni normali pot divorța și frumos, elegant, de bun simt! Am semnat actele! Sper sa fim Fericiți amândoi… separat!', a mai declarat prezentatorul TV.

Mihai Mitoșeru a anunțat divorțul pe Facebook

După 13 ani de relație cu bune și rele, prezentatorul TV a anunțat pe una dintre rețelele de socializare separearea de Noemi Mitoșeru. Mesajul postat de Mihai Mitoșeru a luat prin surprindere pe toată lumea.

„Am avut bunul simt sa ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am holtarat ca săptămâna viitoare sa mergem la notar și sa divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei!

Știu ca ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Ii mulțumesc pt toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreuna (și au fost multe in 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine!, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook.

FOTO: Facebook

Noemi și Mihai MitoșeruNoemi și Mihai Mitoșeru

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton