Andreea Esca, mândră de ridurile ei, la 47 de ani. Nu e adepta intervențiilor estetice

 Pirvu Cristina
.

Andreea Esca a surprins printr-o postare pe Instagram. Prezentatoarea de la Pro TV s-a afișat cu ridurile la vedere, la 47 de ani. Se simte incredibil de bine în pielea ei, semn că e mândră de chipul și tenul pe care le are. 

O vedem în fiecare seară din cursul săptămânii la Pro TV, la Știrile de la ora 19.00. Are o atitudine serioasă, chiar rece uneori, în concordanță cu știrile pe care le prezintă. În afara orelor petrecute la Pro TV, e energică, e glumeață, e naturală…

Andreea Esca i-a cucerit acum pe fanii săi când s-a expus în fața lor așa cum e ea în viața de zi cu zi. Vedeta a urcat pe Instagram o fotografie în care apare cu chipul la vedere, dar și cu ridurile pe care le are pe față. Are 47 de ani și nu își ascunde deloc urmele vârstei. E naturală, fără intervenții estetice, e mândră de maturitatea ei.

În trecut, se pare că vedeta ar fi încercat să își ascundă ridurile cu ajutorul unor procedee, însă rezultatul nu i-a plăcut deloc și a renunțat.

„Andreea Esca mi-a declarat mai de mult că nu agreează genul de îmbunătățiri estetice, că nu și le dorește, că nu și le face. Îmi amintesc că acum câțiva ani am văzut-o că a încercat un pic de botox pe frunte și știu că nu i-a plăcut.

Nu dă doi bani pe chestiile astea. E și asta o atitudine cu care sunt de acord. Nu văd de ce toată lumea ar trebui să-și… Atâta timp cât ești mulțumit de tine…', a spus Adina Alberts despre Andreea Esca exclusiv pentru VIVA!.

Andreea EscaAndreea Esca

Ce carieră și-ar fi dorit Andreea Esca să urmeze! Părinții au împiedicat-o să își împlinească visul adolescentin

Au trecut 20 de ani de la prima copertă VIVA! și de la… prima ședință foto a cuplului Andreea Esca – Alexandre Eram. Care, la vremea respectivă, tocmai ce se mutaseră împreună, într-o nouă locuință, și se pregăteau pentru primul lor eveniment important de cuplu: nunta. Ce s-a schimbat de atunci și până acum? Relația soților Eram s-a consolidat și au devenit părinții Alexiei și ai lui Aris, doi adolescenți cool, pe care acum îi vedeți în premieră, într-un pictorial alături de părinții lor.

Foto: Facebook, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton