Marius Țeicu se întoarce pe scenă, la cinci ani de la moartea fiicei lui: ”O să-mi revin”

 Cruceru Cristina
.

Marius Țeicu vrea să se întoarcă pe scenă, la cinci ani de la moartea fiicei lui. Celebrul compozitor și cântăreț a făcut dezvăluiri inedite despre cariera lui muzicală. Artistul este rugat de toată lumea să se întoarcă la muzică. Declarațiile sincere făcute de Marius Țeicu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Marius Țeicu se gândește la o revenire pe scenă, acolo unde îi este locul. Marele artist a trecut prin momente foarte grele, după ce fiica lui a decedat din cauza unei boli cumplite. Interpretul nu a mai urcat pe scenă de atunci. Oamenii, cei care-l iubesc și apreciază, îi simt lipsa pe scenă. Acesta ar fi și unul dintre motivele pentru care Marius Țeicu s-ar întoarce în muzică.

Marius-TeicuMarius-Teicu

Marius Țeicu a vorbit despre o întoarcere la cariera lui muzicală, după cinci ani de absență. După moartea fiicei lui, cunoscutul artist nu s-a putut focusa pe muzică, așa că a lăsat-o deoparte. Totuși, acesta speră că va putea reveni la ceea ce iubește, doar cu ajutorul lui Dumnezeu.

Citește și: Cu ce se ocupă Marius Țeicu la 76 de ani. Moartea fiicei lui l-a ambiționat și mai mult

Citește și: Drama neștiută a lui Marius Țeicu: fiica lui a murit de leucemie și i-a lăsat în grijă doi nepoți / Compozitorul este devastat: „O simt aproape pe Patricia!'

Citește și: Horia Moculescu condamnă organizatorii Eurovision, după ce votul României a fost anulat: „Este fals în acte”

Citește și: Solistul trupei Kalush Orchestra, câștigătorul Eurovision 2022, s-a întors în Ucraina, la război. Și-a luat rămas bun de la iubita lui 

Marius Țeicu se întoarce pe scenă, la cinci ani de la moartea fiicei lui

Marius Țeicu își adună puterile, să revină în fața publicului. După cinci ani de la moartea fiicei lui, compozitorul are de gând să se întoarcă în muzică. 'Am fost într-o perioadă în care n-am cântat și n-am compus, n-am putut face nimic. Poate, cu ajutorul lui Dumnezeu revin. Mi-a murit fiica, este o mare durere, nu mai trece durerea, este din ce în ce mai greu. Toți mă roagă să mă întorc la muzică, dar nu am mai putut, tristețea e prea mare. Mă oprește și lumea pe stradă să mă roage să revin pe scenă. O să-mi revin!', a declarat Marius Țeicu, pentru ego.ro.

Cum și-a petrecut Marius Țeicu ziua de naștere

După moartea fiicei lui, Marius Țeicu nu și-a mai sărbătorit ziua de naștere. Artistul a stat acasă, cu soția lui. Cântărețul a împlinit vârsta de 77 de ani, pe data de 9 mai. Pentru el este o zi ca oricare alta, mai ales după ce și-a pierdut unicul copil.

'Nu am petrecut, nu am serbat, n-am ieșit nicăieri. Am stat în casă, noi doi, eu și soția', a mai spus interpretul pentru ego.ro

Cât despre nepoții lui, Andrei și Casandra, Marius Țeicu are doar cuvinte de laudă. Se pare că micuții nu au moștenit talentul muzical al bunicului, însă au alte pasiuni. 'De la ei îmi iau energia, sunt bucuria mea, mă bucur că sunt sănătoși. Nu au talent la muzică, nu mă moștenesc, sunt niște drăguți, plini de energie', a conchis Marius Țeicu, pentru sursa citată mai sus.

Sursă foto: Facebook, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton