Mariana de la Puterea Dragostei, acuzată că ar avea iubit acasă: "O întreține, îi plătește chiria"

 Cica Cristina
.

Mariana de la Puterea Dragostei, una dintre cele mai dorite concurente din Casa Dragostei din Turcia, a fost dată de gol de o colegă. A filtrat cu mai mulți băieți din concurs, însă nu a format încă un cuplu. Acum există suspiciuni că ar fi așteptată de cineva acasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mariana de la Puterea Dragostei este o concurentă frumoasă, curtată în Casa Dragostei. De la intrarea în concurs nu a legat nicio relație mai serioasă, deși a filtrat cu mai mulți băieți.

Cristian Comănici a încercat să o cucerească, însă ea a părut, mai degrabă, interesată de Rareș. Bărbatul a părăsit, între timp, competiția.

Mariana-Puterea-Dragostei-1Mariana-Puterea-Dragostei-1

Mariana de la Puterea Dragostei ar avea iubit în afara competiției

Între concurente însă s-au remarcat mai multe tensiuni, care par că au atins apogeul acum. Andrada a precizat că, de fapt, Mariana ar avea pe cineva acasă în România. Bărbatul ar fi și cel care o întreține pe concurentă, iar informația a fost confirmată și de Alexandra.

'De ce nu își va face relație aici? Pentru că are pe cineva acasă, care este arab, o întreține, îi plătește dările, îi plătește chiria la București, îi plătește tot. Mariana, mi-ai spus tu mie!', a povestit Andrada.

„Am primit foarte multe mesaje de la persoane care mi-au spus că Mariana este înteținută de cineva de acasă', a spus și Alexandra, întărind spusele colegei sale.

Cu ce s-a ocupat Mariana înainte de emisiunea Puterea Dragostei

Mai mult, odată cu venirea Medei la Puterea Dragostei, au mai ieșit la iveală și alte detalii din trecutul Marianei.

Noua concurentă a precizat că a lucrat cu Mariana în mai multe cluburi. Astfel, concurenții au ajuns la concluzia că Mariana ar f fost dansatoare, însă ea a ținut să lămurească acest aspect, potrivit playtech.ro.

„Nu îmi e rușine să spun! Am muncit și la club, am fost clientă falsă, am fost hostess, am muncit și la cazino. Care este problema?! N-am fost damă de companie, cum spunea Alexandra', a spus Mariana de la Puterea dragostei.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton