Vlad Gherman suferă enorm după despărțirea de Cristina Ciobănașu. A slăbit 7 kilograme în 6 zile

 Laciu Andreea
.

Vestea despărțirii dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu i-a șocat pe fanii celor doi actori. Acum, îndrăgitul artist din serialul Adela ține un jurnal video pe contul lui de Youtube, în care povestește tot ceea ce trăiește în această perioadă, după ce s-a mutat de la logodnica lui. Se pare că transformarea lui fizică l-a surprins chiar și pe el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că au cântărit bine decizia pe care au luat-o cei doi, asta nu înseamnă că nu suferă. Relația s-a sfârșit după nouă ani de iubire, fără să existe o a treia persoană implicată în poveste. Din păcate, cei doi s-au îndepărtat unul de celălalt și au ajuns să nu mai fie deloc fericiți în cuplul pe care l-au format atât de mult timp.

Se pare că suferința și-a pus amprenta și asupra fizicului, căci Vlad Gherman a ajuns să fie mai slab cu 7 kilograme, după doar 6 zile. Acum el locuiește la sora lui ori doarme la un văr, după ce s-a mutat cu toate bagajele din locul pe care l-a împărțit ani la rând cu Cristina Ciobănașu, în casa Ruxandrei Ion.

6157522161575221

Vlad Gherman, transformat total după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Nu este deloc ușor pentru Vlad să trăiască fără Cristina. Cei doi au trăit constant împreună atât acasă, cât și pe platourile de filmare. Mai mult decât atât, au jucat constant rolurile de îndrăgostiți și în serialele în care au apărut, majoritatea fiind produse chiar de către Ruxandra Ion.

Am slăbit 7 kilograme. La blocul din spatele meu stă surioara mea. La ea stau de două săptămâni. Mă rog, sunt un pic cu cortul, adică stau și la ea, am stat și pe la vărul meu. Ai nevoie de oameni care să fie lângă tine. Ai nevoie de oameni care să-ți ridice puțin moralul și care să te ajute puțin mai ușor peste perioada asta', a declarat Vlad Gherman pe canalul său de YouTube.

Citește și: Vlad Gherman și-a făcut bagajele și a plecat din casa în care locuia cu Cristina Ciobănașu

Citește și: Alexandra Dinu, detalii din culisele Românii au Talent. Cum se înțelege cu noii colegi și ce se întâmplă la filmări / INTERVIU

Citește și: De ce s-au despărțit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Mesajul actorului lămurește tot

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman aveau planuri de nuntă

Vlad și-a cerut iubita de soție în momentul în care ea a devenit majoră, dar nu au mai ajuns la altar. Și-au creionat mental această imagine a familiei perfecte, dar acum și-au dat seama că această variantă nu era una potrivită pentru ei.

„Trebuie să înțelegi că dragostea adevărată nu înseamnă să trăiești lângă o persoană până la adânci bătrâneți. Și noi de mici avem imaginea asta. Și noi credeam că dragostea adevărată este reprezentată prin familia perfectă, copii, case, vacanțe, dar timpul ne-a demonstrat că cel mai important lucru e să te bucuri de fiecare moment.

Să trăiești fiecare clipă că și cum ar fi ultima. Noi am făcut asta! Mai mult decât atât, iubirea adevărată înseamnă să ai curajul să iei o astfel de decizie atunci când simți că alegerea de a rămâne într-o relație în care nu te mai regăsești ar fi un compromis care nu aduce nimic bun, a fost răspunsul lui Vlad Gherman.

Cum au anunțat cei doi că se despart

Criss și Vlad, așa cum îi numesc admiratorii lor, au filmat un clip, pe care l-au postat apoi pe internet. În imagini se poate vedea clar suferința pe chipul foștilor iubiți.

Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături. Ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit, a spus Vlad Gherman în clipul realizat alături de fosta lui parteneră, atunci când au anunțat finalul relației

„Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni, a transmis atunci și Cristina Ciobănașu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton