Când s-a rupt relația dintre Pepe și Raluca Pastramă: "Nu mai dormim în același pat din octombrie"

 Dumba Gabriela
.

Fanii cuplului Pepe-Raluca Pastramă urmăreau cu sufletul la gură ce se întâmplă între ei și cei mai optimiști sperau într-o împăcare. Pepe, însă, clarifică situația și dă de înțeles că va merge până la capăt cu divorțul, ba mai mult dă de înțeles că amândoi au mers mai departe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pepe a anunțat că a ajuns la un acord cu soția, să divorțeze în liniște, la notar, fără scandaluri. Acum a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre relația dintre ei, referitor la ce se întâmplă în prezent, dar nu numai. Se pare că lucrurile sunt tranșate definitiv, între ei și că nu mai există nicio cale de împăcare.

Pepe-_i-familia-1Pepe-_i-familia-1

S-au limpezit apele. Suntem pe calea cea mai corectă. Noi nu suntem certați, vorbim zilnic, dar ca și cuplu nu ne vom împăca sub nici o formă. Nu facem tămbălău. Divorțul se face la notar. Azi am fost cu copiii la grădiniță. E o chestiune de zile până când voi fi și în acte un bărbat liber. Noi nu mai dormim în același pat din octombrie', a declarat Pepe în emisiunea Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos la Antena Stars.

Mai mult, Pepe susține că este gata să-și vadă de viață și atât el, cât și Raluca sunt pregătiți să primească alți oameni în viețile lor. Despre soția lui au apărut informații că a făcut deja acest pas imediat ce au anunțat că divorțează, însă Raluca nu a apărut, în mod oficial, cu nici un bărbat la braț.

Să nu surprindă pe nimeni dacă eu sau ea o să apărem la braț cu cineva cât de curând. E normal. Stăm împreună la aceeași masă o dată sau de două ori pe săptămână, ca doi oameni civilizați și atât', a mai declarat solistul.

Citește și:

Pepe, totul despre divorțul de Raluca Pastramă. Cum se înțeleg acum și ce spune despre o nouă relație: „Am învățat să…”/ EXCLUSIV

Cum și-au împărțit Pepe și Raluca Pastramă averea, după divorț. Bruneta conduce acum o mașină veche

Reacția lui Pepe după ce s-a aflat că Raluca Pastramă ar avea amant: „Fierbe tot sângele-n mine!”

Pepe spune că și fetițele lor, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (5 ani) au înțeles ceea ce li s-a explicat despre divorț.

Din prima clipă când le-am spus fetelor: «știți, că mami și tati o să doarmă separat», ele nu au avut probleme, pentru că aveau exemple de cupluri divorțate și la școală. Mie mi se pare că fetele ascultă mai mult de mine, sunt mai cuminți când stau cu mine', a mai spus Pepe.

Unde vor locui fetele cuplului Pepe – Raluca Pastramă, după divorț

Pepe și Raluca Pastramă au decis să asculte dorința fiicelor lor de a locui în casa din Pipera, adică în locuința artistului, după cum au mărturisit surse din anturajul lor. Maria și Rosa le-ar fi spus părinților că ele vor să rămână în casa în care au copilărit până acum.

„Maria și Rosa au spus că ele vor în casa lor, dar vor să stea și cu mami, și cu tati. Astfel, ele vor locui cu Pepe, dar vor petrece timp și cu Raluca, de fiecare dată când vor dori. Raluca le va putea lua fetele de fiecare dată când dorește, dar le va aduce apoi să doarmă în vila din Pipera.

Excepție vor face weekend-urile în care fetele vor rămâne la ea, conform unui program care va fi oficializat la notar, și evenimentele importante din familiile celor doi. Mai precis, atunci când Raluca va avea vreo aniversare, Maria și Rosa vor petrece alături de ea, și invers’, a declarat un prieten de-al foștilor parteneri de viață.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton