Marcel Pavel, prima imagine din spital, după ce a recunoscut că este infectat cu COVID-19: "Am fost salvat, dar mai am încă o perioadă dificilă de trecut"

 Cica Cristina
.

După ce a aflat în direct că suferă de COVID-19, Marcel Pavel a publicat prima imagine de pe patul de spital. Artistul se află internat la Matei Balș.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Marcel Pavel trece prin momente grele, confruntându-se cu o dublă pneumonie, precum chiar el a declarat, dar și cu noul coronavirus. Artistul a povestit la Antena 3 cum s-a petrecut totul și ce simptome a avut: „A apărut prima dată o dublă pneumonie. Acum cinci zile s-a întâmplat, după filmări. Temperatura din platoul de filmare este cam de 40 de grade, sunt ecranele acolo și devine destul de cald. Am făcut șoc termic în camera în care noi ne odihnim sau mâncăm. În urma acestei duble pneumonii am avut inspirația să fac o investigație pulmonară și astăzi am descoperit că am această afecțiune. Am avut dureri de cap, dureri musculare, amețeli, temperatură oscilantă. Am avut și dureri musculare. Am avut stare de vomă, insomie, gât uscat.„.

Citește și: Marcel Pavel a aflat în direct că suferă de COVID-19! Primele declarații după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus:”Am avut pneumonie, inițial. Nu eu am adus virusul la emisiune”. Cu ce simptome s-a confruntat

Acum, a postat un nou mesaj și o fotografie din spital. De asemenea, a ținut să mulțumească medicilor și în special profesorului Streinu Cercel pentru eforturile depuse pentru a se însănătoși, numai că va mai avea o perioadă dificilă de trecut. 'Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului „Matei Balș”, condus impecabil de către dl STREINU CERCEL, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului „Matei Balș”. Le mulțumesc în mod special doamnei dr LIVIA HARA (concidența este aceea că doamna doctor a copilărit cu mine pe meleagurile orașului Clung Muscel, fiindu-mi și colegă de școală muzică, amândoi luând premiu cu coroniță în fiecare an , dănsa fiind pianistă la acea vreme iar eu violoncelist), și de aceea mii de mulțumiri dlui STREINU CERCEL!”, a transmis Marcel Pavel pe rețelele de socializare.

Citește și: Andreea Bălan și Cosmin Seleși, primele declarații, după ce Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Cum a început totul:”Sunt 9 persoane infectate în staff-ul emisiunii Te cunosc de undeva”

Marcel-Pavel-1-1Marcel-Pavel-1-1

Sursa foto: Facebook

Citește și: Andrei Ștefănescu a confirmat! A fost infectat cu noul coronavirus și se află internat:'Sunt asimptomatic. Medicii mi-au spus că starea mea se poate degrada'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton