Halterofila Maria Luana Grigoriu se apără după ce fost testată pozitiv cu stanozolol: "Toate sacrificiile în momentul acesta nu mai contează pentru nimeni"

 Cica Cristina
.

În urmă cu câteva zile, halterofila Maria Luana Grigoriu a fost depistată pozitiv la metaboliți de stanozolol, în urma unui test anti-doping. Întreaga sa carieră se află în pericol, iar acum riscă o pedeapsă de până la 4 ani de suspendare. Sportiva susține că i se face o nedreptate!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Maria Luana Grigoriu, care este sportivă legitimată la Rapid și concurează la categoria 65 kg, a primit rezultatul testului B de la Laboratorul de Control Doping din Capitală pe data de 5 iunie, fiind depistată pozitiv la metaboliți de stanozolol.

Atleta are în palmares două medalii, una de argint și una de bronz, la Campionatele Europene destinate juniorilor și tineretului.

Sportiva care performează de la vârsta de 11 ani, susține că a fost doar informată cu privire la ceea ce se întâmplă, fără să i se dea drept la replică.

Citește și: Brigitte îl urmărește pe Florin Pastramă pas cu pas.I-a pus camere peste tot! „Doamne, cât de mult am fost înșelată, cât de mult am fost trădată…'

'Problema cea mai mare privind cazul meu de „dopaj', nu este că mi se întâmplă mie și că toate sacrificiile în momentul acesta nu mai contează pentru nimeni, dar ea constă în faptul că i se poate întâmpla oricărui sportiv de performanță și probabil s-a mai întâmplat. Vorbim de metaboliți de stanozolol (urme) prezente în proba de urină dată pe 15 ianuarie 2020. Păi cum să fie prezente când eu aveam un control internațional negativ cu o lună înainte și unul negativ, tot internațional, la o lună după, iar substanța poate sta între 6 luni și un an în organism? Eu eram în ADAMS (n.red. – circuit de testare internațional) și dădeam uneori chiar și trei controale pe săptămână, deci faptul că eu aș fi trișat aș vrea să îl scoatem din calcul', a precizat Maria Luana Grigoriu pentru gândul.ro.

Citește și: Nicoleta Voicu, dezvăluiri despre o posibilă împăcare cu Gheorghe Turda:„Sunt genul de femeie căreia nu-i plac relațiile pe ascuns'

Atlteta subliniză că substanța ar fi ajuns în mod involuntar în organismul ei și nu exclude nici chiar o eroare de laborator, dat fiind că nu crede în 'infailibilitatea' Agenției Naționale Anti-Doping. Sportiva ia în calcul și varianta că motivul pentru care a picat testul anti-doping să fie consumul de carne, având în vedere că „din păcate, carnea pe care o consumăm este doar 30% curată, în rest vorbim doar de animale injectate cu steroizi”.

Reiterează clar că ar fi ieșit doar urme în urină, și nu substanța în sine.

Grigoriu-Maria-1Grigoriu-Maria-1

Sursa foto: Instagram

Citește și: Oana Radu și iubitul ei au stabilit detaliile pentru cununia civilă. Când și unde va avea loc evenimentul:'Facem o petrecere'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton