Cum a aflat Andrei Ștefănescu că este infectat cu coronavirus. Artistul s-a dus singur la spital: ”Pe băiat nu l-am trezit. L-am pupat în somn”

 Stamen Diana
.

Andrei Ștefănescu a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, iar acum se află internat în spital, deși este asimptomatic. Vedeta de la Antena 1 a povestit cum a primit vestea că este infectat cu COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Artistul a făcut declarații neașteptate de pe patul de spital. Situația nu este roz, chiar dacă este asimptomatic, pentru că starea lui s-ar putea degrada în orice moment. Andrei Ștefănescu a mărturisit cum a primit vestea că este infectat cu noul coronavirus, dar și ce a făcut înainte de a pleca la spital.

'Am primit telefon că am fost depistat pozitiv și a trebuit să mă duc la spital. Am trezit-o pe Antonia, pe băiat nu l-am trezit. L-am pupat în somn, mi-am luat la revedere, nu vreau să spun cum a fost, a fost greu să plec de acasă. Am ajuns aici, m-au internat, mi-au făcut tot felul de analize, mi-au dat medicamante.', a spus Andrei Ștefănescu la Antena Stars.

Citește și: Andrei Ștefănescu a confirmat! A fost infectat cu noul coronavirus și se află internat: 'Sunt asimptomatic. Medicii mi-au spus că starea mea se poate degrada'

Prezentatorul TV a stat în tot acest timp alături de soția lui, Antonia, dar și de băiețelul de doar 3 ani pe care îl au împreună. Andrei Ștefănescu a declarat că înainte de a pleca la spital și-a luat la revedere de la soție și l-a pupat pe cel mic. Există riscul ca și membrii familiei sale să fie afectați de acest virus, mai ales că nu s-a știut de la început că Andrei Ștefănescu este infectat cu noul coronavirus. Cel mai probabil întreaga familie a artistului va fi testată, pentru a se asigura că virusul nu a fost luat.

Andrei Ștefănescu are coronavirus, dar e asimptomatic

Artistul se află momentan internat la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș, din Capitală, acolo unde este internat și Marcel Pavel. Seara trecută, Andrei Ștefănescu a făcut primele declarații la Antena 3 spre starea lui de sănătate.

Andrei-Ștefănescu-coronavirus-1Andrei-Ștefănescu-coronavirus-1

Sunt asimptomatic si astept cu mare nerabdare sa calc din nou pragul acestei emisiuni, Te cunosc de undeva. Nu am niciun fel de nicio problema. Medicii mi-au spus ca oricand starea unui asimptomatic se poate degrada. Trebuie sa stau sub supravegherere. Nu m-am gândit niciodată că aș putea să mă îmbolnăvesc, dar există un risc. Eu mi-am asumat riscul, am venit să filmez și asta este, se întâmplă. Sunt convins că o să fim bine‘, a spus prezentatorul TV.

Citește și: Marcel Pavel, prima imagine din spital: „Am fost salvat, dar mai am încă o perioadă dificilă de trecut”

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton