Mama Geta, reacție neașteptată după revenirea lui Culiță Sterp de la Survivor: "Nu îl mai recunosc"

 Cica Cristina
.

Culiță Sterp a revenit din Republica Dominicană și a fost întâmpinat la aeroport de către mama Geta, fapt ce l-a emoționat extrem de tare. Credea că are șanse mare la câștig, însă mama Geta a înțeles gestul fiului ei de a renunța la competiție, de dragul băiețelului său care urmează să vină pe lume. Ce a spus când și-a văzut fiul și ce i-a cerut Culiță mamei sale, la revenirea în România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp nu a mai rezistat la Survivor de dorul familiei, însă, mai ales, nu suporta gândul ca primul lui să se nască în lipsa lui. Mai mulți colegi Faimoși au povestit cât de afectat era Culiță Sterp când se gândea la cum stau lucrurile acasă. A refuzat să mai intre pe traseu, ca ultimă soluție pentru a putea pleca acasă și a fost descalificat.

Culita-Sterp-1Culita-Sterp-1

Mama Geta: „Zici că ai fost sechestrat'

Faimosul a revenit în România, iar la întoarcere a fost întâmpinat de apropiați, dar și de fratele și mama lui. În momentul în care l-a văzut mama Geta aproape că nu l-a mai recunoscut, precizând că fiul ei a slăbit foarte mult. „Zici că ai fost sechestrat. Nu îl mai recunosc. A slăbit mult', au fost primele cuvinte pe care mama Geta i le-a spus lui Culiță.

Faimosul nu și-a putut stăpâni lacrimile când și-a văzut mama pe care abia aștepta să o îmbrățișeze, artisul subliniind că una dintre cele mai prețioase lecții învățate la Survivor a fost să-și aprecieze și mai mult familia și persoanele dragi.

Nu m-am cântărit, sunt curios cât am slăbit. A fost experiența vieții mele, e o chestie pe care o faci o singură dată în viață. Am învățat că trebuie să apreciez mai mult familia și mâncarea. Mă gândeam că o să am emoții, dar nu mă așteptam să mă apuce plânsul', a spus Culiță.

„Vai de mine', a replicat imediat și mama Faimosului.

Mama lui Culiță Sterp: „Mă bucuram și dacă mai stătea la Survivor'

Cu toate că s-a bucurat că a revenit acasă, mama Geta a subliniat că s-ar fi bucurat dacă fiul ei ar mai fi stat în competiție. Dacă ar fi avut ocazia să vorbească cu el înainte de a lua această decizie l-ar fi sfătuit să mai rămână.

„Mă bucur că a venit, dar mă bucuram și dacă mai stătea. Dacă aș fi avut oportunitatea să vorbesc cu el, i-aș fi zis să rămână. Copilul oricum se naște, iar el ar fi avut două trofee. În inima mea, eu am crezut 80% că poate fi câștigătorul acestui trofeu. L-a răpus dorul de Daniela, de noi. E mult 5 luni, dar cel mai tare a făcut multă foame. Noi îl așteptăm', a transmis mama artistului.

Ce i-a cerut Culiță Sterp mamei Geta

În afară de a-și îmbățișa persoanele dragi, Culiță a spus că primul lucri pe care vrea să-l facă când vine acasă este să mănânce. Astfel, și-a pus mama în temăăentru a-l întâmpina cum se cuvine.

„Vreau să mănânc ca spartul. I-am zis mamei să mă aștepte cu o masă mare', i-a spus Culiță mamei sale.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Culiță Sterp după Survivor:”Fisură de menisc la picior si un început de…”

Citește și: Daniela Iliescu, după descalificarea lui Culiță Sterp de la Survivor:„Nu oricine reușește să…'

Citește și: Alex Bodi, mesaj tăios pentru Gabi Bădălău, după ce el și Bianca s-au întâlnit la hotel:„Sunai ca disperatul'

Citește și: Cum arăta Klaus Iohannis la 17 ani.Fotografia care a devenit virală

Culiță Sterp: „Mi-e frică, sincer, să conduc'

O altă bucurie de care a avut parte la sosirea în țară, a fost să se pună din nou la volanul mașinii sale, după o pauză atât de lungă.

„Nu te cred! Vreau să mă urc la volan, să văd cum este să pun mâna pe un volan…Vai de capul meu! Mie nu îmi vine să cred! Doamne Dumnezeule! Mi-e frică, sincer, să conduc.. Cred că o să îi las pe ei să conducă, că mi-e frică, dacă nu am condus de jumătate de an..

Nu conteaxă luxul, am văzut că pot să stau în junglă, pe scândură, și fără.. Pot să mă descurc și cu mașină și fără. Mașina este o necesitate..Mă bucur că am reușit să ajungă să pun mâna, credeam că nu mai apuc să mâna.”, a spus Culiță Sterp pentru WOWbiz

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton