Denisa Jurcan de la Insula Iubirii se mărită! Un fost concurent de la Puterea Dragostei a cerut-o în căsătorie

 Mirea Roxana
.

Denisa Jurcan, fosta iubită a lui Adrian, de la Insula Iubirii se căsătorește! Andrei Mureșan, cunoscut și el pentru faptul că a participat la Puterea Dragostei, și-a luat inima în dinți și a întrebat-o pe Denisa Jurcan dacă vrea să fie soția lui. Acesta a ales un mod inedit în care să-i adrese marea întrebarea sufletului său pereche.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Denisa Jurcan a devenit cunoscută după ce a participat cu fostul ei iubit la Insula Iubirii, emisiune difuzată de Antena 1. Însă, Adrian a picat în ispită cu Maria Ilioiu, ceea ce a dus la destrămarea cuplului pe care Denisa îl forma cu acesta. Acum, ea și-a găsit liniștea în brațele lui Andrei Mureșan. Acesta este și el cunoscut publicului după ce a participat la Puterea Dragostei, show difuzat de Kanal D.

d1-6d1-6

Chiar dacă Denisa a plecat cu inima frântă de la Insula Iubirii, iar Andrei Mureșan nu și-a găsit iubirea în casa Puterea Dragostei, sezonul 2, nici prin cap nu le trecea că destinul avea să îi aducă împreună. Cei doi se iubesc enorm de mult. Ba chiar, Denisa Jurcan publică destul de des poze cu Andrei Mureșan pe contul ei de Instagram.

Citește și: Culiță Sterp, prima reacție când și-a văzut iubita însărcinată:„Vii de la capătul Pământului și pe jos'

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima declarație de dragoste pentru Gabi Bădălău, în plin scandal cu Alex Bodi:„Îl iubesc!'

Citește și: Alex Bodi și Bianca Iordache, un nou cuplu?S-au afișat în ipostaze tandre

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre imaginile cu ea leșinată, pe podea:„Mama, am luat două pastile…'

Andrei Mureșan a cerut-o în căsătorie pe Denisa Jurcan

Andrei Mureșan este convins că vrea să își trăiască fiecare zi din viața lui alături de Denisa Jurcan, motiv pentru care a întrebat-o pe aceasta dacă vrea să fie soția lui. Răspunsul fostei participante de la Insula Iubirii nu s-a lăsat întârziat și i-a spus „da' din tot sufletul. Modul în care Andrei Mureșan a cerut-o în căsătorie pe iubita lui a fost unul inedit.

Acesta a avut nevoie de ajutorulo unor prieteni, care au îmbrăcat tricouri albe, iar pe fiecare era scris câte un cuvânt. Aranjate în mod corespunzător, cuvintele de pe tricourile celor cinci tineri au format întrebarea: „Vrei să fii soția mea?'.

Da astăzi, mâine și întotdeauna', a fost mesajul scris de Denisa Jurcan în dreptul fotografiei cu logodnicul ei și cei cinci prieteni ai acestuia.

Adrian, fostul iubit al Denisei, a căzut în ispită

Adrian, fostul iubit al Denisei Jurcan, a căzut cel mai repede în ispită la Insula Iubirii. În momentul în care au participat la emisiune, Denisa a avut foarte mare încredere în Adrian și chiar a crezut că vor trece amândoi acel test al iubirii. Totuși, bărbatul a fost fermecat de prezenta Mariei Ilioiu și, după doar cinci ore petrecute în compania ispitei, Andrian s-a declarat îndrăgostit de Maria.

„Îmi pare rău de Denisa, când văd suferința ei. Noi suntem acolo, trebuie să încercăm să le arătăm. Adrian nu este genul meu de bărbat, ele știu unde au venit, ele au vrut să-și testeze bărbații. Nu poți să te superi pe mine, eu încerc să o ajut… bărbatul dacă așa este felul lui, o va înșela și acasă. Noi am fost trimiși, nu noi ne-am ales bărbații. Eu m-am oprit în fiecare sezon atunci când ei au recunoscut că s-au îndrăgostit. El încerca să nu mă sărute, încerca să facă orice, dar nu să mă sărute. Dar când m-a sărutat, eu a trebuit să plec, iar el a avut un șoc', povestea Maria Ilioiu despre relația cu Adrian.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton