Alina Laufer, prima apariție la TV cu gemenii: „Ne descurcăm și fără bonă”

 Mirea Roxana
.

Alina Laufer a avut prima apariție la televizor împreună cu gemenii, Nathaniel și Davina. Astăzi este Ziua Copilului, iar Alina Laufer a vrut să profite de această ocazia și a acceptat invitația de a se afla cu micuții în platoul emisiunii Teo Show.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alina și Ilan Laufer sunt fericiții părinți ai lui Nathaniel și Davina. Gemenii s-au născut prematur, iar Alina a fost nevoită să stea mult timp internată cu micuții în spital. Deznodământul a fost unul fericit, iar gemenii sunt în afara oricărui pericol. Alina și Ilan Laufer îi plimbă pe Nathaniel și Davina peste tot împreună cu ei.

al1al1

Alina și Ilan Laufer i-au dus pe cei mici cu cortul și rulota pe malul unui râu, iar acum Alina și-a făcut apariția în cadrul emisiuni Teo Show, de la Kanal D, împreună cu micuții. Este prima dată când aceasta apare la televizor cu gemenii. De asemenea, Alina Laufer a fost însoțită și de fiica ei mai mare, Karina.

Citește și: Alina și Ilan Laufer nu-și vor boteza copiii.De ce au luat această decizie

Citește și: Alina și Ilan Laufer, ședință foto cu gemenii lor, născuți prematur.Cum arată bebelușii la două luni

Citește și: Mama Geta, reacție neașteptată după revenirea lui Culiță Sterp de la Survivor:„Nu îl mai recunosc'

Citește și: Denisa Jurcan de la Insula Iubirii se mărită!Un fost concurent de la Puterea Dragostei a cerut-o în căsătorie

Alina Laufer, pentru prima dată la TV cu gemenii

Alina Laufer a povestit la Teo Show că Ilan Laufer este plecat în Israel și că ea a rămas singură cu gemenii și Karina, fiica ei și a lui Jorge. Pe de altă parte, Alina a mai povestit că nu a vrut să angajeze o bonă, preferând să aibă ea împreună cu Ilan grijă de micuți pentru că nu își poate lăsa copiii cu o altă persoană.

E cea mai frumoasă perioadă din viața mea! Ilan e în Israel, a plecat ieri și m-a lasat singură cu Karina și cu gemenii. (…) Ne descurcăm onorabil și fără bonă. Eu nu pot să-mi las copiii cu altcineva, nici cu bunicii. Nimeni nu-i liniștește ca mine. Noi le facem băiță, noi stăm cu ei. Am fost cu cortul cu ei, cu rulota, la țară. Ne-am dus pe malul râului cu ei. Ei, fiind alăptați de mine, nu mi-e frică, au imunitate. Nathaniel e mai plângăcios. Davina e mai independentă, dar Nathaniel e lipit de mine, stă numai la mine în brațe. Davina râde non stop, și Nathaniel e tot timpul încruntat. Noaptea se trezesc pe la 3-4, mănâncă și se culcă la loc. Sunt foarte cuminței. Nu aș da experiența asta pentru nimic în lume', a declarat Alina Laufer la Teo Show.

Alina Laufer: „Ilan e un tată foarte responsabil'

Pe de altă parte, chiar dacă nu vrea să angajeze o bonă, Alina Laufer are un ajutor de nădejde. Aceasta are toată încredere în Karina pe care a lăsat-o și singură cu frățiorii ei mai mici, însă era și menajera prin preajmă. În plus, Ilan Laufer o ajută permanent pe Alina în creșterea copiilor. Acesta este un tată responsabil, potrivit spuselor partenerei lui de viață. Ba chiar, îi schimbă pe bebeluși și o ajută pe Alina și în momentul în care trebuie să le facă baie.

Pe Karina am lăsat-o și singură cu gemenii. Bine era și menajera în casă. A început unul cu sughițuri și i-a dat lămâie. Ilan e un tată foarte responsabil, schimbă scutece, mă ajută la băiță', a mai spus Alina Laufer, care a apărut pentru prima dată la televizor cu gemenii.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran Kanal D

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton