Daniela Iliescu și Culiță Sterp, prima apariție împreună la TV: "Îl văd ca în liceu"

 Cica Cristina
.

Culiță Sterp nu a mai rezistat la Survivor de dorul familiei și mai ales al iubitei lui, Daniela Iliescu. Cei doi au avut prima apariție la TV și au vorbit despre cum a decurs întâlnirea dintre ei și revederea din toiul nopții după aproape jumătate de an.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor, după ce a refuzat să mai intre pe traseu. El și-a motivat alegerea prin dorul de casă și neliniștea că fiul său ar putea veni pe lume în lipsa sa.

Daniela Iliescu și Culiță Sterp s-au revăzut în toiul nopții

Odată ajuns acasă, Culiță a fost extrem de emoționat și în culmea fericirii că își vede, în sfârșit, iubita. Faimosul a fost așteptat la București de către fratele și mama sa, iar printre primele lucruri pe care le-a făcut în Capitală a fost să meargă să se tundă. Drumul a fost lung, astfel că artistul a ajuns la iubita lui acasă în toiul nopții.

Culita-Sterp-Daniela-Iliescu-1Culita-Sterp-Daniela-Iliescu-1

Lcâteva ore de când s-au revăzut, Daniela și Culiță au avut prima apariție televizată la TV, în cadrul emisiunii Teo Show, unde au vorbit despre cum a decurs revederea dintre ei și cât de greu i-a fost Faimosului în jungla din Dominicană.

„Cea mai grea experiență din viața mea. M-am gândit că nu o să rezist mai mult de 2-3 luni. Când am văzut că mă descurc și că trebuie să mai stau, mă gândeam că sper să ajung când se naște băiatul. Mă gândeam în fiecare zi. în ultima lună nu prea îmi mai stătea gândul la competiție. O visam pe Daniela, mă gândeam în fiecare zi. Dacă nu ești prezent acolo, nu poți să dai randament. Colegii mei empatizau cu mine. Nu mai puteam continua. Aici e premiul meu Survivor, aici în burtă', a povestit Culiță Sterp.

Citește și: Mama Geta, reacție neașteptată după revenirea lui Culiță Sterp de la Survivor:„Nu îl mai recunosc'

Citește și: Când trebuie să nască Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor.„După cum decurge sarcina…'

Citește și: Carmen Brumă, pictorial sexy la 44 de ani! Ce dietă ține:„Am niște reguli de la care nu mă abat' / EXCLUSIV

Daniela Iliescu: „În ultimul timp eram mai sensibilă'

Nici Danielei Iliescu nu i-a fost deloc ușor, mai ales că se aștepta ca Survivor să se termine mai devreme.

„Inițial am crezut că va dura până la sfârșitul lui mai. În ultimul timp am devenit și eu mai sensibilă. Multă lume mă întreba când o să fie Culiță, că le pare rău pentru mine. Lucrurile astea te afectează. Aș fi vrut să îl văd acolo, dar și lângă mine. Da, vorbeam cu ea de multe ori (n. red. Mama Geta). Îmi spunea să fiu puternică', a spus la rândul ei și Daniela Iliescu.

Daniela Iliescu: „Nu îmi venea să îi mai dau drumul'

Cei doi s-au revăzut la o oră înaintată, în jurul orei 3 dimineața, iar Culiță Sterp și Daniela au fost la fel de emoționați ca în liceu. Pauza a fost destul de lungă, iar când cei doi s-au revăzut s-au simțit exact ca în liceu.

„Nu îmi venea să îi mai dau drumul. Eu tot îi spun de azi noapte că îl văd ca în liceu. Era mai slăbuț, ca acum 10 ani', a mai spus Daniela Iliescu. 

„Aveam niște emoții ca atunci când eram în liceu și voiam să îi zic ceva, ce îmi place de ea', a conchis și Culiță Sterp.

Sursa foto: Facebook, captura YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton