Majda, probleme de sănătate la Survivor! Diagnosticul primit: "De 3 zile m-am simțit rău și am clacat"

 Cica Cristina
.

Majda Aboulumosha a întâmpinat serioase probleme de sănătate la Survivor România. Concurenta a acuzat stări de rău în timpul probei de imunitate și a avut nevoie de îngrijiri speciale. Ce i-au spus medicii, după ce a fost luată cu Ambulanța.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Majda de la Survivor a întâmpinat mai multe probleme de sănătate în cadrul competiției. Vedeta a avut nevoie în repetate rânduri de îngrijiri medicale, fiind scoasă de pe teren și luată cu ambulanta.

Cu toate că s-a simțit foarte rău, ea nu s-a plâns și a preferat să ascundă faptul că se simte rău. La un moment dat, însă, colegii din ehipă și-au dat seama că ceva nu este în ordine și au rugat-o să nu joace dacă nu simte că poate face față din cauza stărilor de rău.

Majda-probleme-sanatate-1Majda-probleme-sanatate-1

Majda, luată cu Ambulanța la Survivor

Până la urmă, Majdei i s-a făcut atât de rău încât a fost luată de ambulanță în stare de inconștiență. S-a reîntors în concurs și le-a povestit colegilor ce diagnostic a primit din partea medicilor.

Majda s-a simțit rău timp de trei zile, însă până la urmă nu a mai rezistat. Se pare că ar fi fost vorba despre căderi masive de calciu, de aici și stările de rău ale Faimoasei.

„Mi-a fost foarte rau, de trei zile m-am simtit rau. Am tinut in mine, nu am spus si am clacat. Mi-au zis ca am avut caderi masive de calciu. Am vomitat si dupa traseu si de dimineata, nu am zis. Nu a fost bine', le-a spus Majda celegilor ei.

Citește și: Majda s-a accidentat și a leșinat la Survivor:”Nu mai vedeam”. Cum se simte

Citește și: Ce copil frumos are Majda de la Survivor!Micuța Jaqueline a fost o victimă a rasismului

Citește și: Cine este Majda Aboulumosha de la Survivor.A fost părăsită de tată la 1 an și l-a găsit după 25 de ani

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună la munte.Au sărbătorit ca o familie

Majda, dureri în timpul probei de imunitate

De asemenea, Majda a acuzat dureri destul de puternice și în timpul probei de imunitate.

Camerele de filmat au surprins-o în timp ce se ținea de piept, semn că ar fi avut dureri puternice în zonă. Și de data aceea a decis să păstreze tăcerea și a continuat să învârtă roata în timpul probei, pentru a-și ajuta colegii.

Reamintim că în toamna anului trecut, Majda a decis să-și schimbe silicoanele, fapt ce i-ar putea aduce probleme în competiție.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton