Daria Radionova, mesaj tăios pentru Bianca Drăgușanu: "A încercat intenționat să mă doboare"

 Cica Cristina
.

Daria Radionova rupe tăcerea! Iubita lui Alex Bodi și-a spus povestea vieții și cum a ajuns să aibă succes după ce a plecat din Moldova în Marea Britanie, pe când era o adolescentă. De asemenea, nu a ratat ocazia pentru a-i transmite Biancăi Drăgușanu un mesaj!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daria Radionova este discretă atunci când vine vorba despre viața ei privată. Cea care ar urma să-i devină soție lui Alex Bodi s-a născut în Moldova și a plecat la 15 ani pentru a studia în străinătate.

„Am vrut să studiez în străinătate și părinții mei m-au trimis la un internat din Marea Britanie. Mi-a plăcut acolo și am decis să îmi continui studiile la Londra. După ce am terminat studiile în domeniul afacerilor și al managementului, mi-am dorit să îmi creez propria linie de haine.

Daria-Radionova-Bianca-Dragusanu-1Daria-Radionova-Bianca-Dragusanu-1

Am fost mereu un om diferit, am propriul meu mod de gândire și de a face lucrurile. Îmi stabilesc țintele și obiectivele și găsesc o modalitate de a le atinge”, a spus Daria pentru cancan.ro.

Cum a devenit Daria Radionova celebră

Daria Radionova a devenit cunoscută în urmă cu șase ani, după apariția cu Mercedes-ul acoperit cu milioane de cristale Swarovski. Ea povestit că s-a folosit de faima câștigată pentru a-și crea propria linie de îmbrăcăminte, având în vedere că tot era în atenția publicului.

'Când părinții mei mi-au dăruit un Mercedes de ziua mea, am decis să-l fac unic și să-l acoper cu un milion de cristale Swarovski. Când mașina a fost gata și am scos-o pe stradă, am primit o atenție nebună. Toată lumea a fost șocată și interesată de mașină și de mine, cine sunt și așa mai departe.

S-a întâmplat în urmă cu șase ani. Acel Mercedes mi-a adus faima. Jurnaliști veneau din multe țări pentru a vedea mașina și pentru a mă intervieva. Am decis să folosesc această faimă într-un mod corect și profitabil. Mi-am creat propria linie de îmbrăcăminte.

Într-o săptămână, am vândut întreaga colecție online. (…) Mi-am extins afacerea și am făcut și jachete pentru bărbați și copii. În acest moment am și un salon de înfrumusețare. A fost întotdeauna visul meu să am unul. (…)”, a mai spus Daria pentru sursa citată.

Daria Radionova: „Doar părinții mei m-au ajutat în această viață”

Pentru a închide gurile rele, Daria susține că nu a primit ajutor din partea nimănui, în afară de părinții ei.

„Nimeni, în afară de părinții mei, nu m-a ajutat în această viață. Nu am nevoie de ajutor, dar aș dori să clarific acest lucru. Mulți oameni presupun lucruri diferite. Am realizat multe, iar părinții mei sunt mândri de mine. Asta contează.

Nu trebuie să strig cu voce tare și să dovedesc nimic nimănui. Știu că parcursul meu nu a fost deloc ușor și nu pot decât să le fiu recunoscătoare părinților pentru persoana care m-au făcut să fiu', a mai povestit iubita lui Alex Bodi.

Citește și: Alex Bodi și Daria Radionova, primul interviu împreună:”S-a certat cu familia, a renunțat la tot”. Ce spun despre nuntă

Citește și: Alex Bodi, primul interviu, după ce a fost arestat. Daria Radionova l-a susținut necondiționat:”A fost un șoc plăcut”

Citește și: Raluca Bădulescu s-a îndrăgostit la prima vedere de soțul ei! Cum a rezistat căsnicia 12 ani:„Sunt un om radical'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Narcis Ianău după Românii au talent:„Am fost hărțuit doar pentru că eram diferit'

Mesajul transmis de Daria Radionova pentru Bianca Drăgușanu

Daria Radionova a fost întrebată și dacă are un mesaj de transmis pentru Bianca Drăgușanu. Cele două au avut mai multe dispute de-a lungul timpului, mărul discordiei fiind Alex Bodi.

'Nu am niciun mesaj de trimis acestei femei. Viața ei nu mă interesează și nu mă deranjează. A spus multe lucruri rele despre mine și a încercat intenționat să mă doboare. Nu voi face asta, la rândul meu. Ea știe cine este și nu trebuie să amintesc eu nimănui', a subliniat Daria Radionova.

Alex Bodi și Daria Radionova se căsătoresc

Alex Bodi a declarat în primul interviu din arest la domiciliu că are planuri de căsătorie cu Daria Radionova. El a subliniat că iubita i-a stat alături în cea mai neagră perioadă din viața lui, l-a sprijinit și l-a ajutat necondiționat.

Acum, Daria Radionova a confirmat că a fost cerută în căsătorie de Alex Bodi și ar urma să oficializeze totul după ce iubitul ei va scăpa de problemele cu justiția.

'Da, Alex m-a cerut. După ce o să scape de problemele cu care se confruntă în instanță, Alex o să facă oficial anunțul despre căsătoria noastră. Am fost introdusă în familie de ceva timp. Atunci când Alex a fost arestat, zilnic vorbeam cu părinții și sora lui.

Ne-am sprijinit reciproc în acele momente dificile. De asemenea, le-am întâlnit și pe cele două fiice uimitoare ale lui Alex. Am petrecut mult timp împreună. Le-am dus la cumpărături, ne-am jucat și am gătit împreună. Ne-am uitat la filme și am petrecut ca o familie', a conchis Daria Radionova.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton