Bianca Drăgușanu îi răspunde iubitei lui Alex Bodi, Daria Radionova: ”A fost amanta fostului meu soț. Se agață ca o lipitoare”

 Stamen Diana
.

Bianca Drăgușanu îi răspunde actualei iubite a lui Alex Bodi, după ce Daria Radionova a vorbit despre ea. Vedeta susține că rusoaica a fost amanta fostului ei soț încă din luna februarie a anului trecut. Replici tăioase între fosta soție și actuala iubită a lui Alex Bodi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a răbufnit, după ce a fost călcată pe coadă de Daria Radionova. Fosta soție a lui Alex Bodi a luat foc când a auzit că actuala lui iubită a vorbit despre ea în presă. Vulcanică și directă din fire, așa cum o știe toată lumea, Bianca Drăgușanu nu a mai menajat-o deloc pe Daria Radionova și a făcut afirmații care nu ar face cinste niciunei femei.

Alex-Bodi-reținutAlex-Bodi-reținut

'În primul rând despre cine vorbim? Este comic și amuzant! Vorbim despre niște persoane care vorbesc despre mine ca să se scrie despre ele. Ce părere să am despre o femeie care a fost amanta fostului meu soț din luna februarie a anului 2020?

Mi se pare penibil cum o persoană care a trăit pe ascuns cu un bărbat căsătorit mai bine de jumătate de an să deschidă gură și să se pretindă ceva ce nu a fost, nu este și nu va fi. Nu-mi doresc asocierea cu aceste personaje penibile.

Îmi este milă de ea și această comedie penibilă nu este circul meu. În favoarea ei ar fi fost bine să tacă, nu să se agațe ca o lipitoare de numele meu ca să apară la TV sau în ziar.

Eu sunt Bianca Drăgușanu de peste 14 ani de carieră și proiecte în TV. Eu apar pe numele meu și datorită numelui meu.

Restul, ca și ciupercile după ploaie. Repet, nu îmi doresc asocierea cu niște persoane cu care nu am tangențe. Adică vrea să fie o doamnă pe numele meu? Eu nu am discutat despre ce s-a întâmplat cu adevărat, pentru că eu nu vorbesc despre oameni inexistenți', a spus Bianca Drăgușanu, pentru Cancan.

Citește și: Alex Bodi și Daria Radionova, primul interviu împreună: „S-a certat cu familia, a renunțat la tot”. Ce spun despre nuntă

Citește și: Reacția lui Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu și fiica ei au fost amenințate: 'Orice gând că aș fi avut eu vreo legătură…'

Citește și: Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi! Sofia, afectată când și-a văzut mama desfigurată

Citește și: Dialog halucinant între Bianca Drăgușanu și prietenul lui Alex Bodi: 'Dacă iese de acolo și mă terorizează, îl bag la pușcărie'

Alex Bodi se căsătorește cu Daria Radionova și nu mai vrea să audă de Bianca Drăgușanu

Afaceristul se află acum în arest la domiciliu, însă are planuri mari după ce tot procesul în care este implicat se va termina. Alex Bodi vrea să se căsătorească cu Daria Radionova și nu mai vrea să audă sub nicio formă de Bianca Drăgușanu.

'Referitor la ea, este un capitol încheiat definitiv. Eu chiar nu vreau să mai fi asociat cu ea! Orice gând că aș fi avut eu vreo legătură cu situația respectivă este eronat. În viață trebuie să știi că sunt anumite lucruri care se întâmplă la un moment dat dacă superi anumite persoane. Ce cauți în viață, aia găsești. Îmi pare rău și eu nu doresc răul la nimeni. Vreau să las totalmente să zic așa finalul acestei asocieri sau relația mea cu dânsa în trecut, s-a îngropat. Fiecare își vede de viața lui mai departe, așa cum știe', a declarat Alex Bodi pentru Antena Stars.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton