Mădălina Ghenea are un nou iubit? Vedeta a fost fotografiată de mai multe ori la plajă în compania unui tânăr arătos și... misterios

 Cica Cristina
.

Mădălina Ghenea a fost, din nou, surprinsă de paparazzi la plajă, în Portofino. Frumoasa româncă a fost fotografiată în prezența unui bărbat misterios, despre care se speculează că ar fi noul iubit al vedetei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Ghenea, care a împlinit de curând 32 de ani, a fost surprinsă recent pe plajă, alături de fiica ei și câțiva prieteni. Printre aceștia s-a remarcat un bărbat, alături de care actrița își petrece tot mai des timpul.

În ultimele imagini, Mădălina Ghenea apare în compania unui bărbat, despre care se speculează tot mai mult că ar fi cel care i-a pus inima pe jar româncei. Cei doi au fost surprinși pe șezlong, la plajă, tot în Portofino, locul unde vedeta și-a serbat ziua de naștere alături de fiica ei.

Citește și: Motivul pentru care Paris Jackson s-a despărțit de Gabriel Glenn este evident!Dovada că fostul iubit era agresiv/ FOTO

Până la acest moment nu au apărut informații despre identitatea lui.

Purtând un costum de baie dintr-o singură piesă, Mădălina Ghenea a făcut furori la plajă și cu această ocazie. Se menține într-o formă fizică de invidiat, are un trup zvelt, bine sculptat, picioare lucrate și o talie de viespe.

Citește și: Ce fac Alexia Eram și Mario Fresh, după cearta cu Antonia și Alex Velea.Prietenia lor s-a destrămat

Mădălina Ghenea a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de Matei Stratan

La mai bine de trei ani de la despărțire, vedeta a devăluit cum și de ce s-a despărțit de tatăl fetiței sale.

Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea’, a declarat Mădălina Ghenea pentru gossiptvmagazine.it.

Citește și: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei speră la o împăcare cu Livian:„Este sufletul meu pereche'

Madalina-Ghenea-1-2Madalina-Ghenea-1-2

Sursa foto: Hepta, Profimedia, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton