Divorțul a costat-o mult! Ioana Ginghină le-a plătit 30.000 de euro foștilor socri, ca să aibă liniște alături de noul iubit

 Stamen Diana
.

A trecut deja mai bine de un an de la divorțul actriței. Ioana Ginghină și-a refăcut viața, însă liniștea alături de noul iubit a costat-o 30.000 de euro, bani pe care i-a dat foștilor socri. Vedeta a încheiat socotelile cu trecutul definitiv.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Când a crezut că are pare de liniște, în sfârșit, după un divorț tumultos, Ioana Ginghină s-a trezit că părinții fostului ei soț vor să vândă o bucată de pământ din curtea vedetei, care într-adevăr le aparținea.

Văzând ceea ce se întâmplă, actrița a luat legătura cu foștii socri și le-a spus că vrea să cumpere terenul respectiv. Suma nu a fost deloc mică, iar actualul iubit s-a oferit să o ajute să achiziționeze ceea ce își dorea. Liniștea Ioanei Ginghină alături de noul iubit și încheierea socotelilor cu trecutul au costat-o pe vedetă 30.000 de euro.

Citește și: Cum a reacționat fiica Ioanei Ginghină când a aflat că mama ei are iubit: „Când i-am văzut fața, care exprima și puțină groază, m-am simțit cea mai egoistă”

Socrii ei deţineau 2.000 de metri în curtea casei pe care Ioana o avea cu Alex, dintre care 500  de metri erau ai ei, iar pe alţi 500 de metri a ridicat o magazie şi un coteţ pentru animale, plus multe altele.

Într-o zi s-a trezit cu un anunţ pe poartă că se vinde terenul şi actriţa s-a speriat foarte tare. Nu voia să rămână fără bucata respectivă de teren şi a luat legătura cu foştii socri, care i-au propus un preţ imens de ordinul miilor de euro. Au ajuns la o înţelegere, ca să îi rămână cei 500 de metri.

Pentru suma de 30.000 de euro, plata terenului, Ioana a avut nevoie de ajutor şi din partea lui Cristi, iubitul ei, care i-a dat o parte din bani', au declarat surse apropiate vedetei pentru Click!.

Ioana Ginghină și fostul soț se întâlnesc din nou la notar

Nici după un an de la divorț, cei doi foști soți nu și-au rezolvat treburile. Ioana Ginghină se va întâlni cu tatăl fetiței sale la notar, unde trebuie să rezolve problema cu vila de 200.000 de euro în care au locuit împreună.

Pentru a rămâne în casă alături de fiica ei, actrița este dispusă să-i ofere fostului soț orice dorește el. În vila din Dragomirești, județul Ilfov, s-a mutat și actualul iubit al Ioanei Ginghină, Cristi.

Citește și: Ioana Ginghină face primele declarații despre a doua sarcină: „Mi-am dorit mult doi copii, dar n-a fost să fie'

ioana-ginghnaioana-ginghna

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton