Motivul pentru care Paris Jackson s-a despărțit de Gabriel Glenn este evident! Dovada că fostul iubit era agresiv/ FOTO

 Cica Cristina
.

Fiica lui Michael Jackson susținea că nu-și vede viața fără iubitul ei, însă după doi ani de relație au decis să pună punct relației! Paris nu a menționat care este motivul despărțirii după doi ani de relație, însă acesta devine tot mai evident! Se pare că iubitul ei era destul de agresiv, dovadă stând imaginile surprinse de paparazzi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Paris Jackson și Gabriel Glenn au pus capăt poveștii lor intense de iubire după 2 ani de relație. Vestea a fost una cu adevărat surprinzătoare, având în vedere că Paris Jackson declarase cu puțin timp înainte că nu-și poate imagina o viață fără iubitul ei.

Citește și: Ce fac Alexia Eram și Mario Fresh, după cearta cu Antonia și Alex Velea.Prietenia lor s-a destrămat

„Gabe a avut un impact foarte mare asupra vieții și inimii mele într-un mod în care nu pot descrie. Și nu pot să îmi imaginez viața fără el. Nu știu ce se va întâmpla în viitor. Dar, evident, există o persoană lângă care vreau să cresc și să devin o persoană și o artistă mai bună. Și nu pot face asta fără Gabe., a mărturisit Paris Jackson.

Citește și: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei speră la o împăcare cu Livian:„Este sufletul meu pereche'

Fiica lui Michael Jackson, brscată în plină stradă

Cu toate acestea, și-au spus adio, fără să ofere prea multe explicații, însă, aparent pe cale amiabilă. Imaginile surprinse de paparazzi contrazic astfel de afirmații. Există fotografii realizate în New Orleans, în care se observă cum fiica lui Michael Jackson este bruscată în plină stradă.

Gabriel Glenn este extrem de nervos, țipă, iar la un moment dat pare chiar că ar vrea să o lovească pe partenera lui rezemată de un perete, care se apară cu mâinile.

Citește și: Încep preselecțiile pentru Românii au talent sezonul 11.Cum se vor desfășura, în contextul pandemiei de COVID-19

Reamintim că cei doi formau un cuplu din luna noiembrie a anului 2018. De asemenea, fiica lui Michael Jackson și iubitul ei aveau împreună o formație care se numește „The Soundflowers’ și tot împreună filmau un documentar despre viața lor, denumit „Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn’.

Paris-Jackson-1Paris-Jackson-1

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton