Lovitură de teatru! Deși s-a aflat recent de relația lor, Anghel Damian o iubește pe Lia Bugnar de 7 ani: ”Suntem de mult timp împreună, ne-am îndrăgostit pe scenă”

 Oana Popoiag
.

Știrea că Lia Bugnar are o relație cu Anghel Damian, actorul din 'Vlad', cu 22 de ani mai mic decât ea, a luat pe toată lumea prin surprindere în toamna anului trecut, înainte ca Lia să plece la Asia Express. Și mai surprinzător este faptul că cei doi se iubesc de aproape zece ani, așa cum a declarat actorul recent.

În toamna lui 2019, când au început filmările pentru cel de-al treilea sezon Asia Express, Lia Bugnar, unul dintre cei mai valoroși oameni de cultură din România, capta atenția publicului. Pe lângă notabilele sale realizări ca dramaturg, regizor și actor, publicul a fost entuziasmat să afle că femeia în vârstă de 52 de ani are o relație cu Anghel Damian, actor și scenarist al serialului VLAD, cu 22 de ani mai tânăr.

Vestea la care nu se aștepta nimeni: Lia Bugnar și Anghel Damian sunt împreună de peste 7 ani

Oricât de spectaculoasă a fost vestea pentru public, partea cu adevărat interesantă abia acum vine: Anghel Damian a declarat pentru Click! că se iubește cu Lia Bugnar de peste șapte ani.

'Ne-am cunoscut pe platourile de filmare acum ceva timp şi ne-am îndrăgostit pe scenă. Dacă o priveşti din perspectiva asta, e aproape o poveste clişeu între actori. Aici vine partea amuzantă: suntem de mult timp împreună, cred că sunt deja 7 ani, doar că am intrat în atenţia presei recent, odată cu expunerea noastră publică în proiecte de televiziune. Lumea o vede ca pe ceva nou, o nouă picanterie din showbiz, pentru noi în schimb e ceva cât se poate de firesc. Şi, evident, locuim împreună', a declarat, spre surprinderea tuturor, Anghel Damian.


'Ne-am modelat pasiunile unul după celălalt. Prin urmare, ceea ce îmi plăcea mie înainte, acum îi place şi ei şi invers. Dar, ca să îţi fac un mic rezumat: ne place să ne uităm la filme şi la seriale, ne plac animalele, să citim, să facem sport, să mâncăm sănătos (pe cât e posibil) şi gustos, deci, ca tot omul, lucruri simple de-ale vieţii', a continuat Anghel Damian, actor și scenaris al serialului VLAD, pentru Click!.

Lia Bugnar și Anghel DamianLia Bugnar și Anghel Damian

Foto: Facebook

Citește și: Andreea Bălan l-a iertat pe Keo și a făcut un gest total neașteptat. Reacția lui Misty când a aflat totul: 'După marele divorț al anului…'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton