Gigi Becali nu se ferește de coronavirus și nu și-a luat niciun fel de măsuri de precauție: „Nu am purtat mască. Cine moare, moare! Cine trăiește, la muncă și la fotbal”

 Lupescu Anca
.

Gigi Becali nu ține cont deloc de regulile de distanțare socială în contextul pandemiei globale de coroanvirus. Latifundiarul spune că nu și-a luat nicio măsură de protecție împotriva virusului și spune că trebuie să învățăm să trăim cu el.

hepta-4542875hepta-4542875

Totuși, omul de afaceri și-a testat familia de două ori, asta deși refuză să poarte mască. 

Principala lui grijă este repornirea economiei, argumentând că nu se teme de virus. 

„Ce să facem? Facem noi acum corona… Pe mine nu m-a interesat corona. Nu am purtat mască, nu am ținut cont de distanțarea socială. Am făcut testul de două ori pentru familia mea. Gata, nu mai contează. Ce să mai facem acum? Asta e părerea mea. Statul să dea drumul la treabă', a declarat Becali, conform gsp.ro.

„Ce să facem acum? Ne închidem în casă? Nu mai muncim? Nu mai mâncăm? Trăim cu virusul. Cine moare, moare! Cine trăiește, la muncă și la fotbal', a mai spus latifundiarul din Pipera.

„M-am testat de două ori. A venit un doctor acasă și a luat la toată familia. A luat de două ori, toată lumea e sănătoasă. Eu râdeam, dar am zis hai să îl fac.

La mine oricum nu are cum să fie pozitiv, nu se apropie coronavirusul, merg zilnic la liturghie.

Materia mizerabilă nu se poate atinge de mine. În Post, m-am împărtăşit de patru ori. Dacă eu sunt împărtăşit, îmi mai e frică de cineva?', a spus Becali, pe 20 aprilie, la România TV.

În plus, Becali a mai dezvăluit că fotbaliștii de la FCSB au fost și testați pentru a vedea dacă au probleme din cauza coronavirsului şi absolut toți sunt sănătoși.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton