Viorel Cataramă are deja simptome de coronavirus: "Următoarele trei-patru zile vor fi decisive în ceea ce privește starea mea de sănătate"

 Cica Cristina
.

Omul de afaceri Viorel Cataramă a vrut să se autoinfecteze cu noul coronavirus, a mers în comuna Bărbulești, din județul Ialomița, s-a îmbrățișat cu oamenii, iar acum se pare că prezintă primele simptome de COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

BARBULESTI – DONATIE – MASTI DE PROTECTIEBARBULESTI – DONATIE – MASTI DE PROTECTIE

Politicianul în vârstă de 65 de ani a vrut să demonstreze tuturor că nu pățește nimic dacă contractează noul coronavirus, iar acum a început deja să aibă primele simptome. I-a crescut temperatura, are nasul înfundat și simte o apăsare în piept, însă este optimist cu privire la ceea ce va urma.

„Am anumite simptome, sper să nu pățesc nimic. Mi-a crescut temperatura, am oarece apăsare în piept, am nasul înfundat. Nu am aceleași simptome ca acum două zile, îmi dau de gândit. Am ferma convingere că voi depăși, acest virus va intra în mine și va ieși așa cum a intrat. Sunt un bărbat sănătos', a spus Viorel Cataramă la Antena 3.

Citește și: Adina Alberts și-a luat fetița și a plecat de acasă, după ce Viorel Cataramă a spus că vrea să se autoinfecteze cu coronavirus:”În orice familie există divergențe de opinie. El cu certitudinile și deciziile lui”

Viorel Cataramă nu s-a testat pentru noul coronavirus

Omul de afaceri a ținut să menționeze că își va face testul pentru noul coronavirus peste două săptămâni, fiind de părere că următoarele trei zile vor fi, însă, decisive pentru sănătatea sa.

„Nu m-am testat. O voi face peste două săptămâni. Cred că următoarele trei-patru zile vor fi decisive în ceea ce privește starea mea de sănătate', a declarat Viorel Cataramă la Antena 3.

Viorel Cataramă a mers în comuna Bărbulești, din județul Ialomița pentru a se autoinfecta cu noul coronavirus și pentru a demonstra că nu va păți nimic. El s-a ales cu dosar penal, în urma acestui act: „Eu sunt un patriot care-și riscă viața pentru ca țara lui să nu falimenteze și pentru ca drepturile și libertățile fundamentale să nu fie suspendate. M-am dus acolo ca să demonstrez că nu voi păți nimic.', a spus soțul Adinei Alberts.

Citește și: Femeile din viața lui Viorel Cataramă, candidat la Președinție:un divorț, o despărțire cu scandal și o căsătorie la 58 de ani!

Viorel Cataramă: „Dacă pentru o îmbrățișare trebuie să fac pușcărie, așa să fie”

Totodată, el a expus și motivele pentru care a ales respectiva comuna din Ialomița, și anume pentru că este „focarul numărul unu al României, peste Țăndărei, peste Suceava, peste orice', notează click.ro.

De asemenea, Viorel Cataramă a avut și o reacție cu privire la deschiderea unui dosarul penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor: „Dacă pentru o îmbrățișare trebuie să fac pușcărie, așa să fie. O să o scoatem din pământ și pe regina Maria care a făcut ce am făcut eu și o băgăm în pușcărie. Situația este extrem de gravă. Nu putem să mai falimentăm România. Nu putem să rămânem nepăsători.'

Sursa foto: Hepta

Citește și: Viorel Cataramă s-a ales cu dosar penal după ce a mers într-o localitate carantinată pentru a se infecta intenționat cu COVID-19.Reacția afaceristului: „Este gestul unui patriot!”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton