Primele imagini cu Alina Ceușan însărcinată. Bloggerița va naște în septembrie: ”Nu mai este nevoie de alte cuvinte”

 Stamen Diana
.

Timp de șase luni, Alina Ceușan a ținut secret faptul că este însărcinată cu primul copil. Fosta concurentă de la Asia Express a anunțat vestea cea mare printr-un video extrem de emoționant.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Celebra bloggeriță de la Cluj va deveni mamă pentru prima dată. Alina Ceușan a anunțat că este însărcinată printr-un video care te va emoționa până la lacrimi.

Fosta concurentă de la Asia Express a ținut ascuns faptul că este gravidă, iar cel mai probabil a vrut să se asigure că totul este în regulă cu bebelușul. Alina Ceușan este însărcinată în șase luni, iar bebelușul ei va veni pe lume în luna septembrie.

Deocamdată, blondina nu a dezvăluit sexul copilului. La 26 de ani, Alina Ceușan va deveni mămică și este o bucurie pe care cu greu o poate exprima în cuvinte.

„Nu mai este nevoie de alte cuvinte. Pentru a descrie sentimentele, click pe video', a scris Alina Ceușan în dreptul videoclipului postat pe Instagram.

După ce a împărtășit marea vestea, fosta concurentă de la Asia Express, sezonul 3, a primit sute de mesaje cu felicitări de la prieteni și cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Citește și: Alina Ceușan, nuntă de poveste la Castelul Bánffy! Mireasa a schimbat trei rochii!

FOTO: Instagram

Alina-Ceușan-însărcinată-1Alina-Ceușan-însărcinată-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton