Loredana și Delia, primul pictorial împreună. Adevărul despre așa-zisa rivalitate dintre artiste: cum s-au cunoscut, în urmă cu 20 de ani și cum se comportă în culisele X Factor / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Talentate, carismatice, blonde și sexy, Loredana și Delia sunt prototipul artistului de succes. Iar apariția lor, pentru prima dată împreună, pe coperta unei reviste glossy ne-a dat ocazia să aflăm nu doar detalii neștiute din viețile lor personale, ci și amănunte spumoase despre cea mai comentată „rivalitate din showbiz, dar și care este relația lor acum, când fac parte din juriul „X Factor (Antena1). Noul sezon X Factor va avea premiera pe 11 septembrie, la ora 20.30, la Antena 1.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Loredana, curând te vom vedea în postura de jurat la „X Factor. Ce te-a determinat să accepți această provocare?

Îmi place foarte tare să fac televiziune, televiziunea m-a lansat în fața marelui public, la „Steaua fără nume, tot într-un talent show pe care l-am câștigat la doar 14 ani, iar prima dragoste nu se uită niciodată! Așa că îmi place să fac televiziune, să fiu jurat, să lucrez cu talente și să fiu mentor! Chiar dacă vin cu un bagaj, cu o experiență în acest domeniu al concursurilor de talente, după ce am fost judge și la alte show-uri de talente, „X Factor pentru mine e ceva fresh, ceva nou. E un altfel de concurs de talente, iar mie îmi place mereu să ies din rutină. De aceea mă bucură și e o provocare să fac parte din acest concurs și din acest panel de jurați și abia aștept să văd cum va reacționa marele public la acest nou „X Factor!

Citește și: Adina Buzatu, topless la piscină!La 43 de ani, stilista nu are inhibiții și nici complexe legate de siluetă

Vestea că tu și Delia veți juriza împreună, alături de Ștefan Bănică și Florin Ristei, a făcut valuri în presă. E loc pentru două dive în același platou?

E loc pentru oricine pe lumea asta, nu doar într-un platou! E o idee foarte interesantă și incitantă faptul că suntem cumva un yin tare – două femei puternice vizavi de yang-ul celor doi bărbați talentați și carismatici, Ștefan și Florin. E mai mult girl power acum. (zâmbește)

Citește și: Bănel Nicoliță a divorțat în mare secret! Fotbalistul are o nouă iubită:'Am rămas în relații bune cu fosta soție'

Probabil nu e o noutate nici pentru tine faptul că, de ani de zile, se vorbește despre o așa-zisă rivalitate între tine și  Delia.  Hai  să  facem puțină lumină în chestia asta și să demontăm legenda!

E mai mult mit decât adevăr, pentru că oamenilor le place să creeze rivalități, așa- zise competiții, dar nu cred că există competiție decât cu tine însuți. E lipsită de fundament această rivalitate, pentru că eu sunt, poate nu toată lumea are habar, cea care a descoperit-o pe Delia, prima care a crezut în talentul ei încă de când era la liceu. În momentul în care i-am scris și pro- dus primul cântec și videoclip, și a apărut pentru prima oară în fața publicului în toată campania „Un calculator, o șansă în plus în viitor. Așa că, da, am avut mână bună, se pare. (zâmbește)

Citește și: Motivul pentru care emisiunea lui Cristi Brancu a fost scoasă din grila Antena Stars, după 13 ani:„Speculația legată de vârsta prezentatorilor este…'

Delia: „Sunt fericită că suntem colege”

Delia, cum ai primit vestea că o vei avea drept colegă de juriu pe Loredana? Chiar dacă ea era deja un artist consacrat când tu ai debutat, s-a comentat multă vreme că între voi există o rivalitate… E vreun sâmbure de adevăr în afirmația asta sau sunt simple speculații?

Cred că România e o țară destul de mică pentru a exista rivalitate între  atât  de puține vârfuri și atât de puțini artiști. Eu sunt de părere că ar trebui să ne sprijinim unii pe ceilalți, să ținem aproape și să ne bucurăm că există competiție, să ne bucurăm de succesul colegilor, pentru că, repet, sunt foarte puțini care demonstrează de la an la an că rezistă în această industrie, că sunt în continuare relevanți și au un cuvânt de spus. Sunt fericită că suntem colege, pentru că apuc să o cunosc și altfel decât până acum. Este o persoană extrem de caldă și de bună!

Citește și: Lino Golden și Andra Ghinea s-au despărțit!Ce i-a dat de gol pe cei doi

La începuturile carierei tale, cum ai perceput-o pe Loredana? Te-a inspirat stilul ei? Exemplul ei avut vreo contribuție la devenirea ta ca artist?

Ne-am cunoscut în perioada în care primul album N&D era la doar câteva zile de debut. Cu doar câteva zile înainte de lansarea albumului și a single-ului „Vino la mine, am înregistrat alături de ea o piesă pentru o campanie care se numea „Un calculator, o șansă în plus în viitor, pentru un brand foarte cunoscut la vremea respectivă, care încă există. A fost un spot care a fost foarte difuzat timp de o lună, în fiecare zi, la aceeași oră, și aceasta a fost prima noastră colaborare.

Loredana-si-Delia-1Loredana-si-Delia-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton