Cum arată Cameron Diaz, la 48 de ani. Actrița cu trup de fotomodel s-a îngrășat, dar nu-și ascunde formele

 Lupescu Anca
.

Cameron Diaz a fost mereu o apariție de senzație. Actrița a avut dintotdeauna grijă de aspectul ei și a arătat impecabil, cu fiecare ocazie. Dacă până acum avea grijă la alimentația ei, acum, vedeta s-a neglijat și s-a îngrășat câteva kilograme. Ultima apariție a lui Cameron Diaz i-a șocat pe fani, obișnuiți cu o postură atletică a starului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cameron Diaz a anunțat în urmă cu șase ani că nu mai vrea să joace în filme și că se retrage de la Hollywood pentru a se dedica vieții de familie.

Cameron s-a căsătorit în 2014 cu rockerul Benji Madden și au devenit părinți la începutul acestui an, cu ajutorul unei mame-surogat care le-a adus pe lume o fetiță.

Deși s-a retras din lumina reflectoarelor, Cameron și soțul ei au fost surprinși zilele trecute de paparazzi în timp ce vizionau case.

Ei au început să-și caute o nouă locuință potrivită pentru creșterea unui copil, iar imaginile cu actrița i-au dezamăgit pe fani. Și asta, pentru că celebra blondă se pare că a început să piardă lupta cu kilogramele.

‘Am devenit cunoscută la 20 de ani, adică acum mai bine de 25 de ani. Asta înseamnă mult timp. Am dăruit fanilor peste jumătate din viața mea, iar acum consider că e OK să-mi acord timp și mie însămi, că e timpul să-mi reorganizez viața și să decid eu când și cum voi reveni pe marile ecrane. Dacă voi reveni’, spune Cameron într-un interviu.

A avut o relație cu Justin Timberlake

Actrita americana a avut o relație cu cântărețul Justin Timberlake.

„Am preferat intotdeauna sa nu vorbim despre relatia noastra, insa estimam ca acum este cazul, avand in vedere speculatiile si articolele inexacte din presa”, au afirmat cele doua vedete intr-un comunicat comun. „Am pus capat relatiei noastre, de comun acord si ramanand prieteni, avand inca sentimente de dragoste si respect unul pentru celalalt”, potrivit aceleiasi surse.

*EXCLUSIVE* Cameron Diaz mingles with friends after lunch in Century City*EXCLUSIVE* Cameron Diaz mingles with friends after lunch in Century City

Cameron Diaz, 48 de ani, figureaza printre cele mai bine platite actrite de la Hollywood, cu un salariu care oscileaza intre 10 si 15 milioane de dolari pe film.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton