Loredana Groza, schimbare radicală de look. Vedeta nu mai este blondă

 Stamen Diana
.

Loredana Groza și-a surprins fanii cu o nouă schimbare de look. Vedeta nu mai este blondă și a ales o culoare la care nu se aștepta nimeni. Loredana Groza este plină de surprize și reușește să-și impresioneze publicul.

Să vezi și să nu crezi! Loredana Groza nu mai este blondă. Se pare că artista a renunțat la culoarea care a consacrat-o și s-a făcut roșcată. Este posibil ca Loredana Groza să poarte o perucă, pentru că este la modă în ziua de astăzi de îți schimbi look-ul peste noapte cu ajutorul unui artificiu.

Loredana Groza are foarte mare grijă de felul în care arată și reușește de fiecare dată să își surprindă fanii. Celebra cântăreață este implicată în foarte multe proiecte în ultima perioadă.

Loredana Groza, despre frumusețe

Loredana Groza a fost judecată, în ultima vreme, pentru felul în care arată în fotografiile postate pe reţelele de socializare, acuzată fiind că a exagerat atât cu operaţiile estetice, cât şi cu editarea pozelor. Cântăreaţa, care susţine că „secretul fumuseţii nu stă în operaţii’, a declarat într-un interviu amplu în revista VIVA! de aprilie că pentru a fi un om frumos trebuie să ai grijă şi de ridurile sufletului, nu doar de cele ale pielii.

„Cred că există doar o practică pe care trebuie să o ai, o rutină, în a-ți îngriji trupul chipul și mintea și spiritul. Toate acestea trebuie corelate. Nu poți să ai grijă doar de ridurile de pe față și să ai riduri în suflet. Nu poți să bârfești, să judeci pe alții și să arăți bine în exterior, pentru că toate astea își pun amprenta.

Orice gând negativ, orice răutate, emoție negativă te îmbătrânesc și într-un fel te urâțesc. De ce să nu recunoaștem? Oamenii frumoși sunt oamenii care emană din interior o generozitate și o bunătate.

Cred că a te păstra în această mentalitate, spiritualitate te ajută să arăți bine, să rămâi tânăr, pentru că o minte tânără e nesufocată de idei preconcepute și răutăți gratuite!', a declarat Lorenada pentru VIVA!.

FOTO: Instagram

Loredana Groza s-a făcut roșcatăLoredana Groza s-a făcut roșcată

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton