Valentina Pelinel, apariție surprinzătoare la 4 luni de la nașterea gemenelor. Îndrăznește să poarte rochii mulate

 Pirvu Cristina
.

Valentina Pelinel a născut în urmă cu 4 luni gemenele lui Cristi Borcea. Timpul a trecut repede de atunci, iar ea s-a afișat într-o rochie mulată. Se pare că vrea să aibă silueta de dinainte de sarcină, căci face sport! 

Nu mai apare în lumina reflectoarelor, stă departe de camerele de filmat și e preocupată de copiii săi, micuțul Milan și gemenele pe care le-a născut în urmă cu 4 luni. E o mămică responsabilă care acordă foarte multă atenție copiilor, caută să le ofere ce e mai bun, chiar dacă tatăl lor este în închisoare.

Valentina Pelinel își crește singură acum copiii, poate cu ajutorul bonelor sau a pesroanelor dragi. Iată că este caută să arate și bine, căci a început să facă sport. Frecventează sala de fitness, iar recent a uimit pe toată lumea.

Conform Click, la patru luni distanţă de la nașterea gemenelor, nevasta lui Cristi Borcea arată supersexy. Acesta e şi motivul pentru care blonda şi-a permis să iasă din casă doar într-o rochie mulată pe rotunjimi. Se pare că îşi permite să îmbrace rochii mulate pe forme şi chiar să nu poarte sutien.

Valentina PelinelValentina Pelinel

Valentina Pelinel nu are BAC-ul. Motivul pentru care a renunțat la studii este unul dureros. Iată detaliile!

Valentina Pelinel este acum o femeie care are tot ce își dorește: faimă, bani, trei copii și o poveste de dragoste cu controversatul Cristi Borcea. Bani a început să câștige încă din adolescență, când și-a început cariera de model la 15 ani. Provenind dintr-o familie săracă, celebra blondă a abandonat școala pentru a fi manechin, astfel că nu a dat niciodată BAC-ul.

Foto: Facebook, Click 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton