Misha încă are sentimente pentru Connect-R. A făcut declarații sincere: "Stai atâția ani cu o persoană, îți construiești o familie..."

 Pirvu Cristina
.

Misha și Connect-R au divorțat de ani de zile, dar se pare că mai au sentimente unul pentru altul. Au mers în vacanță împreună, iau acum plănuiesc o altă escapadă în familie. 

Recent, Connect-R i-a făcut o declarație în direct la TV Mishei. A spus că e cea mai importantă femeie din viața lui. Acum vine și răspunsul cântăreței, care dezvăluie că încă are sentimente pentru el.

„Mă descurc, Maya e la grădi până la ora 18, e deschisă şi pe timpul verii. Acum e cu Relu, stă cu ea, film… ne descurcăm. Au o relaţie frumoasă. (…) Da, e dependentă de el, îi caută mereu atenţia.

Probabil da (n.r. o nouă vacanţă cu toţii). Nu am stabilit nimic. Momentan avem program destul de încărcat. (…) Suntem în relaţii foarte ok. În momentul în care stai atâţia ani cu o persoană şi construieşti o familie, sentimentele nu au cum să dispară de pe o zi pe alta, asta e clar”, a spus Misha pentru Antena Stars.

Connect R si MayaConnect R si Maya

Connect-R și Misha s-au împăcat? Cântărețul i-a făcut o declarație de dragoste în direct: „Femeia pe care o iubesc cel mai mult'

Connect-R a dezvăluit că Misha este încă în inima lui, o mai iubește și nu își vede viața fără ea. Chiar dacă au divorțat în urmă cu ani de zile, se pare că mai există încă sentimente de iubire.

A spus că Misha este femeia pe care o iubește cel mai mult, merg în vacanțe împreună, au planuri împreună.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton