Loredana Groza a atras toate privirile cu decolteul. Vedeta a purtat cea mai decupată rochie

 Stamen Diana
.

Loredana Groza nu ține cont deloc de vârstă și demonstrează tuturor că se simte foarte bine în pielea ei. Celebra cântăreață și-a expus sânii în cea mai decoltată rochie. Loredana Groza a stârnit numeroase comentarii pe rețelele de socializare.

Loredana Groza se încadrează în topul celor mai sexy artiste din România și o dovește cu fiecare apariție a sa. Zilele trecute, vedeta a întreținut atmosfera la un eveniment din București, unde a purtat o rochie foarte sexy cu un decolteu amețitor. Loredana Groza a îmbrăcat o rochie neagră din paiete, iar sânii săi au atras toate privirile celor prezenți la eveniment. Artista a postat fotografiile pe una dintre rețelele de socializare, unde a stârnit numeroase comentarii.

Unii au apreciat-o, iar alții au criticat-o pe Loredana Groza pentru curajul ei de a părea cu sânii la vedere. Deși are aproape 50 de ani, artista face eforturi pentru a arăta impecabil. Loredana Groza face sport și a apelat de mai multe ori la medicul estetician, dar și la tratamentele minune.

'Nu vad nimic iesit din comun. Bravo ei, are un corp de invidiat, chiar dacă are câteva retușuri. Femeia se menține tânăra si frumoasa la vârsta ei. Felicitări Loredana', 'Arăți extraordinar, te apreciez foarte mult ca artist dar exagerezi uneori cu ținuta…în rest ok,nota 10 mai ales cănd vine vorba de interpretare!', 'Dacă ai asa o voce superba, oare de ce trebuie sa mergi în vulgaritate pentru a atrage atenția, fiindcă deja asta nu mai e frumusețe… E o extrema!', 'Complimente pentru curajul de a imbraca asa un decolteu! Nu e pentru toate si trebuie sa ai si cu ce! Este stilul ei. A fost tot timpul asa extravaganta, iar varsta nu conteaza daca te simti tanar!', au fost câteva dintre comentariile fanilor.

După ce a fost pusă la zid de fani, mulți s-au întrebat dacă vedeta a apelat la medicul estetician și și-a pus implanturi mamare. Loredana Groza le-a răspuns și a mărturisit: 'Fără silicon'.

Loredana Groza despre frumusețe

Loredana Groza a fost judecată, în ultima vreme, pentru felul în care arată în fotografiile postate pe reţelele de socializare, acuzată fiind că a exagerat atât cu operaţiile estetice, cât şi cu editarea pozelor. Cântăreaţa, care susţine că „secretul fumuseţii nu stă în operaţii’, a declarat într-un interviu amplu în revista VIVA! de aprilie că pentru a fi un om frumos trebuie să ai grijă şi de ridurile sufletului, nu doar de cele ale pielii.

„Cred că există doar o practică pe care trebuie să o ai, o rutină, în a-ți îngriji trupul chipul și mintea și spiritul. Toate acestea trebuie corelate. Nu poți să ai grijă doar de ridurile de pe față și să ai riduri în suflet. Nu poți să bârfești, să judeci pe alții și să arăți bine în exterior, pentru că toate astea își pun amprenta.

Orice gând negativ, orice răutate, emoție negativă te îmbătrânesc și într-un fel te urâțesc. De ce să nu recunoaștem? Oamenii frumoși sunt oamenii care emană din interior o generozitate și o bunătate.

Cred că a te păstra în această mentalitate, spiritualitate te ajută să arăți bine, să rămâi tânăr, pentru că o minte tânără e nesufocată de idei preconcepute și răutăți gratuite!', a declarat Loredana Groza pentru VIVA!.

FOTO: Facebook

Loredana GrozaLoredana Groza

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton