După ce a slăbit 30 de kilograme, Amalia Năstase face o nouă schimbare majoră! E de nerecunoscut cu noua tunsoare

 Oana Popoiag
.
Amalia NastaseAmalia Nastase

De câteva luni, Amalia Năstase trece prin transformări uluitoare. După ce a slăbit în mod spectaculos peste 30 de kilograme, fosta soție a lui Ilie Năstase a făcut o nouă schimbare majoră. Amalia a renunțat la plete în favoarea unui bob elegant.

La cei 42 de ani ai săi, Amalia Năstase este realizată atât profesional, cât și personal. După ce a adus, însă, pe lume un băiețel, în umră cu trei ani, au început probleme cu silueta.

Amalia Năstase și-a schimbat lookul

Probleme pe care anul acesta le-a rezolvat, reușind să slăbească în mod spectaculos, printr-o dietă eficientă, peste 30 de kilograme. După ce a revenit la hainele mulate din garderobă și la fizicul zvelt care a cosacrat-o, vedeta a mai făcut o schimbare majoră: s-a tuns. Amalia a renunțat la pletele negre în favoarea unui bob elegant, ce îi vine de minune.

Teo Trandafir nu a mai recunoscut-o pe Amalia Năstase după ce a slăbit

Amalia Năstase a fost invitată la TEO Show, unde i-a surprins literalmente pe cei doi moderatori – Teo și Bursucu -, aceștia mărturisind că nu au recunoscut-o! Ulterior, bruneta a postat pe contul ei de socializare fotografia făcută în timpul emisiunii, în care apare alături de Teo și de Bursucu, alături comentariul: „Atunci când Teo Trandafir nu te mai recunoaște înseamnă că te îmbogățești? -30 de kilograme’.

Și, într-adevăr, față de acum mai bine de jumătate de an, când a început dieta, Amalia Năstase este de nerecunoscut. Vedeta a purtat o rochie lungă, verde-închis, decoltată și cu bretele, care îi complimenta perfect noua siluetă, vizibil mai subțire și tonifiată. Fanii s-au grăbit s-o felicite pentru ambiție și au înroșit butonul de like: „Ambiție și voință, nu așa… 30 de kilograme nu sunt 3′, „Ești un exemplu și o frumusețe de femeie’, „Arăți minunat și cred că te simți pe măsură’, „Superbă’, „Impecabilă’, „Bine de tot’, „Câtă ambiție!’, „Arăți senzațional!’, „Doamne, ce frumoasă ești!’, „Ce splendoare de femeie!’

Foto: Instagram

Citește și:

Nu doar Mădălina Ghenea le-a sucit mințile actorilor de la Hollywood. Ea este Alina Pușcău, românca după care a suferit Vin Diesel

Julie Mayaya e total schimbată la 6 ani după ce a câștigat Vocea României: a slăbit enorm! Ce a făcut cu banii câștigați din concurs

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton